Sega Sammy Holdings uit Japan gaat meer investeren in werknemers via basissalarisverhoging en opleidingsinitiatieven

Home » Sega Sammy Holdings uit Japan gaat meer investeren in werknemers via basissalarisverhoging en opleidingsinitiatieven

De Japanse pachinko en gaming-gigant Sega Sammy Holdings heeft een herziening aangekondigd als zijn werknemerscompensatiesysteem dat naar eigen zeggen meer stabiliteit zal bieden in onzekere tijden.

Volgens details die deze week op de website van het bedrijf zijn gepubliceerd, zal Sega Sammy de basissalarissen verhogen, terwijl het pensioenstelsel wordt herzien in wat naar eigen zeggen het gemiddelde maandsalaris van bestaande werknemers met ongeveer 22% zal verhogen.

Dit omvat het aanvangssalaris voor universitair afgestudeerden dat met 28% stijgt van JPY 235.000 (US $ 1.785) naar JPY 300.000 (US $ 2.280).

Het bedrijf maakte ook plannen bekend om te investeren in personeelsopleiding door een interne universiteit op te richten genaamd SEGA SAMMY College om training te bieden aan iedereen, van nieuwe rekruten tot leidinggevenden.

Sega Sammy zei dat het 450 miljoen JPY per jaar investeert in onderwijs en de introductie van taal onderwijsprogramma’s om cultureel diverse menselijke hulpbronnen te ontwikkelen.

Het doel hiervan, zo legde het uit, is een omgeving te creëren waarin alle werknemers hun potentieel kunnen maximaliseren, inclusief ontwikkeling van een beloningssysteem dat werknemers behandelt op basis van hun rollen en bijdragen en de uitbreiding van maatregelen die de manier waarop elke werknemer werkt om zijn of haar eigen leven te leiden.

Sega Sammy voegde hieraan toe: Het wordt steeds belangrijker om de benodigde menselijke hulpbronnen adequaat te beveiligen en te versterken in dit tijdperk van VUCA (volatiliteit, onzekerheid, complexiteit en ambiguïteit), waarin de toekomst moeilijk te voorspellen en zeer onzeker is.

De herziening van het beloningssysteem dit keer zal het inkomen van werknemers verder stabiliseren door basisverhogingen en een omgeving realiseren die verdere prestatie en zelfverbetering mogelijk maakt.

Het programma heeft ook tot doel getalenteerde menselijke hulpbronnen te verwerven, te behouden en te versterken en het concurrentievermogen op wereldschaal te vergroten door in te spelen op de steeds diverser en vloeiender wordende loopbanen en levensplannen van werknemers.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.