SIS en Marshalls World of Sport werken samen voor Zuid-Afrikaans live weddenschap

Home » SIS en Marshalls World of Sport werken samen voor Zuid-Afrikaans live weddenschap

Sports Information Services (SIS) heeft een nieuw 24/7 live gokkanaal gelanceerd in Zuid-Afrika met de lokale sportsbook-operator Marshalls World of Sport.

SIS beweert dat zijn nieuwe kanaal is afgestemd op de Zuid-Afrikaanse markt, die nu live is via de online en winkelactiviteiten van Marshalls, met een reeks van zijn producten voor het wedden op nummers, zoals de tweemaal daagse trekking van 49’s, naast een nieuwe reguliere trekking van 39’s.

Het omvat ook hondenraces, met dekking van maximaal 38.000 evenementen, evenals paardenraces van over de hele wereld.

Joe Andrews, Digital Sales Manager bij SIS, zei: nummers-weddenschappen zijn enorm populair in Zuid-Afrika, waar er een sterke affiniteit is met het merk 49’s en de klanten van Marshalls zullen genieten van de vernieuwde 49’s trekkingen en nieuwe producten die nu worden aangeboden .

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.