SJM lanceert toeristische video om Macau als veilige bestemming te promoten

Home » SJM lanceert toeristische video om Macau als veilige bestemming te promoten

SJM Resorts, S.A. heeft een nieuwe bestemmingsvideo gelanceerd om Macau te promoten als een veilige reisbestemming, aangezien het lijkt te herstellen van de effecten van de COVID-19-pandemie.

Visit Macau – Explore New Landmarks werd vorige week mede gelanceerd door SJM en Shaanxi Cultural Investment (film en televisie) Yida Culture Media Co., Ltd., een culturele onderneming in staatseigendom direct onder de provinciale overheid van Shaanxi, met de steun van het Macau Government Tourism Office (MGTO).

Een persconferentie werd live uitgezonden op drie bestemmingen op het vasteland van China, Hong Kong en Macau, en werd geleid door MGTO-directeur Maria Helena de Senna Fernandes, SJM-voorzitter Daisy Ho, SJM-directeur Angela Leong en algemeen directeur van Shaanxi Cultural Investment Yida Culture Media Co , Jessica Jia.

SJM zal ook een reeks feestelijke evenementen sponsoren ter gelegenheid van de 10e verjaardag van Yida Film and Television, die in oktober in Grand Lisboa Palace zal worden gehouden.

Tijdens hun verblijf in Macau zullen artiesten uit Yida deelnemen aan het filmen van een nieuwe bestemmingsvideo voor het promoten van Macau-toerisme.

SJM heeft proactief samengewerkt met de MGTO in haar toerisme plan om creativiteit en markt vitaliteit te stimuleren ten behoeve van de ontwikkeling van Macau als een Wereldcentrum voor Toerisme en Vrije tijd, aldus Daisy Ho.

We zijn verheugd om samen te werken met Yida Film and Television om Macau gezamenlijk te promoten door de effecten van toerisme + film en tv te vermenigvuldigen, met als doel meer bezoekers naar Macau te trekken om het tempo van het herstel van het toerisme te versnellen.

Zowel Shaanxi als Macau zijn strategische toegangspoorten voor de ontsluiting van het land, evenals belangrijke reisbestemmingen in de wereld.

Door samen te werken met Yida hopen we meer samenwerking tussen het vasteland van China en Macau te stimuleren, terwijl we ook helpen bij het verdiepen van de sectoroverschrijdende integratie tussen culturele en toeristische bedrijven.

Senna Fernandes voegde toe: Het Macau Government Tourism Office streeft er voortdurend naar om voort te bouwen op de rol van Macau als wereldcentrum voor toerisme en vrije tijd en zet zich in voor meer sector overschrijdende integratie met toerisme om het concurrentievermogen van onze toeristische economie te vergroten.

Deze bestemmingsvideo voor Macau markeert het begin van een nieuwe verkenning van ’toerisme + film en tv’, en is weer een succesvolle samenwerking die is ontworpen om de banden tussen Macau en het vasteland van China verder te versterken.

Ons doel is om creatievere samenwerkingen te inspireren en nieuwe kansen te introduceren voor het integreren van de ontwikkeling van de culturele toerisme-industrie.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.