SoftSwiss heeft een nieuwe comboboost functie toegevoegd aan zijn sportsbooks, waarvan de aanbieder van oplossingen denkt dat het zijn platform ‘nog persoonlijker’ zal maken voor B2B-klanten.

De nieuwe functie, die is afgestemd op grote sporten zoals voetbal, ijshockey, tennis, basketbal, cricket en esports, stelt spelers in staat om een extra bonus te ontvangen op een uitdrukkelijke winnende weddenschap voor top sporten en toernooien.

Alexander Kamenetskyi, product owner van SoftSwiss Sportsbook, merkte op: We zijn verheugd om onze combo-boost functie te upgraden net voor de zomer van 2021, gevuld met enorme toernooien zoals de Grand Slam tennistoernooien Euro 2020 en nog veel meer.

Deze nieuwe upgrade zal zowel onze klanten als hun spelers veel nieuwe mogelijkheden bieden om hun gok ervaring verder aan te passen aan hun behoeften.

Hier bij SoftSwiss streven we er altijd naar om de beste en meest innovatieve oplossingen aan onze klanten te leveren, en om de functionaliteit van ons product te diversifiëren, want we hebben veel interessante dingen gepland in 2021.

SoftSwiss legde uit dat de combo-boost functie zal voldoen aan alle mogelijke behoeften van zijn klanten, aangezien het ontworpen is om zowel flexibel als aanpasbaar te zijn.

De toevoeging van combo boost volgt op de lancering van vier nieuwe SoftSwiss functies eerder deze maand.

Met de toevoeging van de BetCashout-, Bet Builder-, System- en Maxbet-functies, gelooft SoftSwiss dat het de algehele spelers ervaring kan versterken.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.