Sportdata-technologie bedrijf Sportradar heeft zijn voornemen bevestigd om een ​​Initial Public Offering (IPO) van zijn gewone aandelen te lanceren en een notering op de NASDAQ Global Market te voltooien.

In een aankondiging vanmorgen heeft het gegevensverzamelings- en distributiebedrijf relevant dat het een registratieverklaring op formulier F-1 heeft ingediend bij de Securities and Exchange Commission (SEC), en zich zal registreren op de NASDAQ onder het tickersymbool SRAD.

Het in Zwitserland gevestigde bedrijf heeft de steun gekregen van JP Morgan, Morgan Stanley, Citigroup en UBS Investment Bank, die zullen optreden als lead book-running managers voor het voorgestelde aanbod, terwijl BofA Securities, Deutsche Bank Securities, Jefferies en Canaccord Genuity zullen optreden als extra joint-book runnings managers.

Ondertussen zal de IPO ook worden bediend door Needham & Company, Benchmark Company, Craig-Hallum, Siebert Williams Shank en Telsey Advisory Group, die als co-managers zullen fungeren. JP Morgan en Morgan Stanely zijn de enige financiële instellingen die betrokken zijn bij de IPO die toestemming hebben om kopieën te verspreiden van een voorlopig prospectus, waarmee het aanbod zal worden gedaan.

De prijsklasse voor het aanbod is echter nog niet bepaald, en hoewel Sportradar een verklaring heeft ingediend met betrekking tot de voorgenomen verkoop van zijn effecten bij de SEC, is dit ook nog niet van kracht geworden.

De effecten van Sportardar kunnen niet worden verkocht voordat deze registratieverklaring van kracht wordt – en het bedrijf kan gedurende deze periode ook geen koopaanbiedingen accepteren.

Bovendien is elke verkoop van effecten in een staat of rechtsgebied waarin aanbiedingen, verzoeken of verkopen onwettig zouden zijn voordat Sportardar zijn NASDAQ-registratie of -kwalificatie onder de effectenwetten van genoemde rechtsgebieden voltooit, ook verboden.

De IPO-aankondiging bouwt voort op een sterk jaar voor Sportradar, dat een wereldwijde expansie heeft doorgemaakt in verschillende markten, met name de VS, gedeeltelijk gevoed door de groei van de sportweddenschappen, waaraan het bedrijf business-to-business datadiensten levert.

Het bedrijf is momenteel een partner van de National Basketball Association (NBA), National Hockey League (NHL), Major League Baseball (MLB), NASCAR, de Baltimore Ravens en New York Jets van de National Football League (NFL) en prominente weddenschappen en gamingbedrijf Bally’s in de VS, terwijl het ook partnerschappen onderhoudt met FIFA en UEFA.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.