Sportradar heeft de lancering aangekondigd van emBET, een eerste product in de branche dat live gok-content integreert in over-the-top (OTT) streaming in realtime, en de betrokkenheid van sportfans vergroot.

EmBET is gemaakt in samenwerking met LiveLike en combineert gegevens, kansen, inzichten en advertenties in één product.

Het product is bedoeld om sportfans betrokken te houden door hen te informeren over de laatste wedinformatie en hen in staat te stellen weddenschappen te plaatsen bij gokoperators tijdens de live competitie die ze bekijken.

Nu de consumptiegewoonten van het publiek drastisch veranderen, is het belangrijker dan ooit om een ​​dynamische kijkervaring te creëren die is gebaseerd op rijke gegevens en met boeiende inhoud, zegt Arne Rees, CEO van Sportradar US.

Als je dit doet, hoeven fans niet meer naar tweede schermen of concurrerende kanalen te gaan, terwijl ze ook nieuwe inkomstenstromen opleveren.

Als wereldwijde leverancier van sportweddenschappen en met meer dan 15 jaar ervaring in OTT, heeft Sportradar de technologie en expertise om een ​​belangrijk product te leveren om omroepen en rechthebbenden te helpen de sportweddenschappen in de VS te maximaliseren.

De direct-to-consumer-kanalen van omroepen evolueren met emBET naar inkomsten genererende platforms door de integratie van partnerschappen met gokoperatoren te optimaliseren.

Evenzo promoot emBET extra inzetmogelijkheden en effectievere manieren om klanten te werven en te behouden voor gokbedrijven die in de applicatie worden genoemd.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.