Sportweddenschappen op één evenement zijn vanaf vandaag 27 augustus legaal in Canada, na de wetswijziging van Bill C-218 vorige maand. Sportweddenschappen voor één evenement worden officieel gelanceerd in Canada het wetsvoorstel was bedoeld om paragraaf 207(4)(b) van het Canadese Wetboek van Strafrecht in te trekken, op grond waarvan consumenten slechts op ten minste drie spellen of meer mochten wedden.

Als gevolg hiervan was wedden op een enkele wedstrijd of evenement verboden, nu wedden op één evenement is toegestaan, heeft de British Colombia Lottery Corporation (BCLC) aangekondigd dat het sportweddenschappen voor één evenement en weddenschappen op racen en vechten gaat aanbieden via het PlayNow.com-platform.

De Ontario Lottery and Gaming Corporation had eerder aangekondigd dat het vanaf vandaag ook single-event weddenschappen aanbiedt.

BCLC heeft beloofd prioriteit te geven aan de gezondheid van spelers door middel van de waarborgen voor verantwoord gokken die aanwezig zijn op PlayNow.com.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.