Steve Rogers nieuwste investeerder om samen te werken met 20SHOTS

Home » Steve Rogers nieuwste investeerder om samen te werken met 20SHOTS

Affiliate product provider 20SHOTS heeft een investering van Steve Rogers, voormalig CCO van Virtual Sports bij Inspired Entertainment, veiliggesteld.

Rogers is een sleutelfiguur in het bemiddelen van een aantal deals in de sector met sportfiguren als Shaquille O’Neal en Mike Tyson, evenals Amerikaanse sportcompetities zoals de NFL en de NBA.

Jacob Kalms, medeoprichter en CEO van 20SHOTS, zei: Onze ambitie is om een van de toonaangevende marketingtechnologieplatforms voor affiliate marketing te worden en de juiste strategische investeringen aan te trekken uit de gaming-industrie en daarbuiten een belangrijk onderdeel van dit plan.

De investering van Rogers versterkt onze capaciteiten in termen van niet alleen commerciële groei, maar een soepele integratie van ons steeds diverser aanbod met onze partners.

Hij zal ook een sleutelrol spelen bij de ontwikkeling van ons aanbod voor een reeks markten, in samenwerking met ons bestaande team en investeerders, zowel in als buiten de gaming-industrie.

Met zijn laatste investering in 20SHOTS sluit Rogers zich aan bij Jasper White, voormalig CEO van Gambit Research, CCO van Playtech BGT Sports John Pettit, en Alex Donogue, oprichter en MD van Press Box PR.

Rogers zei: In de loop van mijn 25 jaar in deze industrie heb ik gezien hoe innovatieve technologie en productontwikkeling van gespecialiseerde marketingplatforms de commerciële mogelijkheden voor operators, gelieerde ondernemingen en andere partijen hebben verbeterd.

Ik geloof dat 20SHOTS het potentieel heeft om te versnellen hoe operators klanten werven en behouden, met name in een veranderende regelgeving, met behulp van de kracht van fantasiesporten om op te vallen in een drukke markt.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken met Jacob, het managementteam van 20SHOTS en andere investeerders om de groei van zijn productroutekaart en uitbreiding naar nieuwe gebieden te versnellen om een nieuw groeitijdperk voor het bedrijf in te luiden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.