De CEO van de in Hong Kong genoteerde gaming- en horeca-investeerder Suncity Group Holdings, Alvin Chau, heeft zijn belang in Sun International Group Ltd verkocht – een financiële dienstverlener met belangen in geldleningen, effecten- en futures-makelaardij, vermogensbeheerdiensten, vastgoedbeleggingen , digitale valutamijnbouw en hengsten.

Sun International deelde deze week de beurs mee dat haar controlerende aandeelhouder First Cheer Holdings ltd – die 62,82% van het geplaatste aandelenkapitaal bezit – overeenstemming had bereikt over de verkoop van haar volledige belang aan Fresh Success Investments Limited, dat volledig eigendom is van de voorzitter en uitvoerend directeur Cheng Ting Kong.

Cheng en Chau bezitten elk 50% van First Cheer, volgens de voorwaarden van een koop en verkoopovereenkomst zal Fresh Success het volledige 62,82%-belang van First Cheer verwerven voor een bedrag van HK $ 143,5 miljoen (US $ 18,5 miljoen), te betalen binnen zeven dagen nadat het bod formeel is aanvaard.

De opbrengst moet worden gefinancierd via een aandeelhouderslening rechtstreeks van Cheng, aldus het bedrijf.

Cheng is ook voorzitter van een ander in Hong Kong genoteerd bedrijf, Imperium Technology Group Limited, wiens bedrijfssegmenten online gaming, eSports, geldleningen, cloud computing en de productie en verkoop van meubels en huishoudelijke producten omvatten.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.