De organisatoren van de Australasian Gaming Expo (AGE) hebben de annulering van het evenement van dit jaar bevestigd na een uitbraak van COVID-19 die de stad Sydney en de omliggende gebieden voor onbepaalde tijd heeft afgesloten.

De Gaming Technologies Association (GTA) kondigde eind dinsdag aan dat er geen andere keuze was dan AGE te annuleren voor het tweede jaar op rij, met bijna 200 gevallen van community-transmissie alleen al in de afgelopen twee dagen en de lockdown maatregelen zullen naar verwachting worden verlengd tot maximaal nog twee maanden.

Er zijn 767 gevallen van COVID-19 in de gemeenschap gemeld sinds een limousine chauffeur die vliegtuigpersoneel vervoerde op 16 juni positief testte, wat de uitbraak veroorzaakte.

Gezien de nabijheid van de AGE, grenssluitingen en de onbekende beperkingen van de ‘roadmap’ van de regering om uit de lockdown te komen, moesten we nu handelen, zegt Chris Muir, CEO van de (GTA).

We zijn het verhoogde risico dat deze Delta-variant op dit moment voor iedereen met zich meebrengt niet vergeten.

De GTA zei dat het sterke steun had gekregen van exposanten die hun producten wilden presenteren, maar vanwege de omvang van het evenement geen alternatieve data voor AGE later in 2021 konden vinden. In plaats daarvan keert het terug van 9 tot 11 augustus 2022.

We hebben de afgelopen anderhalf jaar belangrijke initiatieven gezien van exposanten van AGE, die bedrijven ondersteunen met technologie en maatregelen voor fysieke afstand”, aldus Muir.

We zullen kopers blijven verbinden met verkopers terwijl onze sector opnieuw begint aan zijn weg naar herstel.

Update : https://austgamingexpo.com/newsletter/

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.