ThriveFantasy, een aanbieder van kansspel / sportweddenschappen mark voor fantasiesporten voor spelers, is een samenwerking aangegaan met de Los Angeles Chargers, een NFL-franchise.

De exploitant is nu de officiële Fantasy Sports-partner voor de Chargers, waardoor de fans van het team gedurende het hele seizoen toegang hebben tot dagelijkse fantasiewedstrijden en profiteren van andere sociale activeringen.

ThriveFantasy is er trots op een platform te hebben gecreëerd dat fans de kans geeft om verschillende fantasiewedstrijden te winnen, en nu zal de app ook verlotingen voor alleen laders bevatten die meer waarde toevoegen voor gebruikers en het bewustzijn voor de samenwerking vergroten.

Onder de prijzen die gewonnen kunnen worden, zijn kaartjes voor de thuiswedstrijden van de Chargers in het SoFi Stadium.

Weer een succesvol partnerschap voor ThriveFantasy om de nieuwe samenwerking te markeren, zal de exploitant nog eens $ 25.000 doneren aan het Chargers Impact Fund, dat het team beheert om de armoede in de grotere regio van Los Angeles aan te pakken.

In een reactie op deze samenwerking zei de oprichter en CEO van ThriveFantasy, Adam Weinstein, het volgende: Deze samenwerking stelt ons in staat om zowel terug te geven aan degenen die het het meest nodig hebben, in een tijd waarin zovelen pijn hebben, als ook creatieve manieren te bieden om de Chargers betrekken hun fanbase.

AG Spanos, hoofd bedrijfsactiviteiten van het Chargers Impact Fund, zei dat de organisatie ThriveFantasy graag verwelkomde in de Chargers-familie in een tijd waarin fantasiesporten steeds populairder worden.

Hij was dankbaar voor de donatie die het bedrijf had doorgestuurd.

Thrive geeft onze fans een unieke en boeiende manier om met hun favoriete team te communiceren en in dit geval geldprijzen en tickets voor Chargers Games in het SoFi Stadium te winnen, legt Spanos uit.

Eerder tekende ThriveFantasy in juli een samenwerking met Super League Gaming.

Eerder lanceerde ThriveFantasy talloze fantasiewedstrijden voor VCT Masters, de nieuwste schietgame van Riot Games, Valorant.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.