Sportdata- en technologiebedrijf Stats Perform is een meerjarige samenwerking aangegaan met TicketSwift, waarbij de laatste toetreedt tot het Sports Partners Intelligence Network (SPIN) van het bedrijf.

Stats Perform zal zijn Premium-gegevens en SmartRatings-producten aan TicketSwift leveren om de score, spelersgegevens en dynamische koppen van het bedrijf in realtime te ondersteunen.

De SmartRating-oplossing zal in het bijzonder worden gebruikt om een ​​dynamisch prijsmodel te creëren om de ticketinkomsten te verhogen, met als doel fans meer informatie te geven bij het nemen van beslissingen over de aankoop van tickets in de game.

We zijn erg verheugd om samen te werken met zo’n innovatief en visionair bedrijf om samen zo’n boeiende oplossing te bieden voor sportfans en teams, zegt Steve Xeller, Chief Revenue Officer, Stats Perform.

Als lid van ons SPIN-partnerecosysteem is TicketSwift klaar om het marktbewustzijn en de acceptatie te versnellen, samen met Stats Perform.

TicketSwift, een startend bedrijf, onderhoudt partnerschappen met sportorganisaties zoals de Cleveland Cavaliers van de National Basketball Association (NBA) en biedt haar klanten hulp bij het verkopen van in-game tickets nadat de wedstrijden zijn begonnen.

Het bedrijf wil sportfans in staat stellen om online tickets te kopen zodra een spel is begonnen en te voorkomen dat onverkochte tickets onbruikbaar worden door gebruik te maken van zijn patent pending technology en door een dynamische prijs aan te bieden om de inkomsten uit onverkochte tickets te maximaliseren. Ron Warner, oprichter van TicketSwift, zei: We erkennen en waarderen wat de ticketindustriebedrijven in de loop der jaren hebben gedaan om hun infrastructuren te creëren en erkennen hoe moeilijk het is om hun kernsoftwareapplicaties te veranderen.

Daarom zullen we oplossingen creëren om mee te spelen met ieders systemen, waardoor de fan de best mogelijke ervaring krijgt op meerdere platforms.

Door lid te worden van het SPIN-netwerk – dat het sportinformatieaanbod van Stats Perform combineert met zijn toppartners om aanvullende oplossingen te ontwikkelen voor gezamenlijke klanten en de sportmarkt – sluit TicketSwift zich aan bij een reeks sporttechnologiebedrijven, waaronder ChyronHego, wTVision, Sport Buff en Sportsfever360.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.