Tiger Woods en David Blitzer zijn hoofd van de Ownership Group voor Final TGL Squad

Home » Tiger Woods en David Blitzer zijn hoofd van de Ownership Group voor Final TGL Squad

Je zou kunnen zeggen dat ze het beste voor het laatst hebben bewaard, het zesde TGL-team werd dinsdag aangekondigd en zal worden geleid door niemand minder dan Tiger Woods, oprichter van de met technologie doordrenkte indoorgolf competitie die hij samen met Rory McIlroy heeft helpen ontwikkelen.

Woods’ TGR Ventures wordt mede-eigenaar van het laatste team, Jupiter Links GC, naast David Blitzer, die samen met Josh Harris Harris Blitzer Sports & Entertainment oprichtte en mede-eigenaar is van de Cleveland Guardians en Washington Commanders.

Hij is ook managing partner bij de Philadelphia 76ers en de New Jersey Devils, Woods is de eerste speler die in de selectie van het team wordt opgenomen en de overige drie spelers worden in de komende weken bekendgemaakt.

De TGL-competitie begint op 9 januari in prime time op ESPN en ESPN+ vanuit SoFi Center, een speciaal gebouwde locatie in Palm Beach Gardens, Florida.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.