Het Formule 1-team van Aston Martin is een samenwerking aangegaan met TikTok, in een deal waardoor het platform voor het delen van video’s een officiële partner wordt van het motorsportteam.

Als onderdeel van de samenwerking, was de start tijdens de Britse Grand Prix, Aston Martin en TikTok gingen samenwerken aan verschillende initiatieven voor fan-betrokkenheid en het creëren van exclusieve content.

Verder is het TikTok-logo weergegeven op de Aston Martin Formula One-auto op de hoofdsteun van de bestuurder en de halo aan de binnenkant.

Harley Johnson, Sports Marketing Lead, TikTok EMEA, legt uit: Deze samenwerking vergroot de groei van TikTok binnen de sportindustrie verder en geeft ons een fantastische kans om het platform te ontwikkelen en een nieuw publiek te laten groeien.

We zijn enthousiast over de manier waarop AMCF1 zijn sociale kanalen al heeft ontwikkeld, waarbij de fan centraal staat in de ervaring en we denken dat de groei van zijn nieuwe TikTok-kanaal nog meer nieuwe kansen zal bieden, aangezien het zijn relatie met niet alleen TikTok verdiept, maar getalenteerde en geïnspireerde makers; helpen om nieuwe percepties van de sport te stimuleren bij zowel het huidige als het toekomstige publiek.

Als onderdeel van de samenwerking zal TikTok een reeks wereldwijde hashtag-uitdagingen lanceren, waarbij de #CatchChallenge gebruikers test om te bepalen of ze het in zich hebben om een ​​Formule 1-coureur te worden.

Daarnaast zal de #DidYouKnow-uitdaging de TikTok-gemeenschap informeren en informeren over de sport en de raceserie.

We zijn absoluut verheugd om samen te werken met TikTok – een contentplatform van wereldklasse waar we sociaal verder kunnen verstoren en innoveren, aldus Rob Bloom, Chief Marketing Officer bij Aston Martin F1 Team.

Bij het Aston Martin Cognizant Formula One Team investeren we enorm in het ontwikkelen en vergroten van de bijdrage van de fans en we weten dat ze steeds bedrevener worden in het opbouwen van uniek gesponnen verhalen rond de teams en coureurs waar ze van houden en natuurlijk is TikTok daar de perfecte thuis voor.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.