De Esports Integrity Commission (ESIC) heeft Ultimate Tournament eSportsbook toegevoegd aan de lijst van anticorruptiesupporters.

Door deel te nemen aan het programma zal Ultimate Tournament ESIC helpen bij het onderzoeken van verdachte gokactiviteiten op hun gokplatform, en de grotere inspanningen van ESIC tegen matchfixing en gok-fraude binnen de gokindustrie voor esports onderschrijven.

Anticorruptiesupporters werken nauw samen met ESIC om informatie te verstrekken die nodig is voor het initiëren en uitvoeren van onderzoeken naar matchfixing en gokfraude.

Ian Smith, ESIC-commissaris, merkte op: We zijn verheugd Ultimate Tournament te verwelkomen als anti-corruptieondersteuner van ESIC.

Onze anti-corruptie-supporters spelen een belangrijke rol in onze missie om bedrog en frauduleuze activiteiten binnen weddenschappen af ​​te schrikken.

Door zich bij ESIC aan te sluiten, heeft Ultimate Tournament haar toewijding getoond om een ​​rol te spelen bij het handhaven van de integriteit van esports.

We kijken ernaar uit om samen te werken met Ultimate Tournament om verdachte gokactiviteiten te onderzoeken en bedrog en gokfraude binnen esports te beteugelen.

Ultimate Tournament, gelanceerd als een esports weddenschapsplatform waarmee commerciële gok-operators esports-weddenschappen aan klanten kunnen aanbieden, biedt geavanceerde kansengegevens voor meer dan 3.000 wedstrijden afkomstig uit 40.000 markten en 100.000 selecties per maand.

Esports is onmiskenbaar een snelgroeiende industrie en als een in de VS gevestigde gaming-operator zijn wedstrijdintegriteit en klantenbescherming van het grootste belang voor ons, zegt Alex Pickett, medeoprichter en CEO van Ultimate Tournament.

Om esports te laten groeien en gebruikers de veilige ervaring te geven die ze verdienen, zijn we van mening dat het noodzakelijk is om als industrie samen te werken om een ​​standaard voor fair play vast te stellen en die standaarden universeel af te dwingen.

We zijn erg blij dat we de kans krijgen om met ESIC samen te werken en mee te doen aan de strijd tegen wedstrijdfraude en om esports naar een hoger niveau te tillen!

Onlangs benoemde ESIC Oddin tot anticorruptieondersteuner, waarbij de Tsjechische aanbieder van intelligente software de inspanningen van de Commissie steunt om pro-esports te beschermen tegen matchfixing en manipulatie.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.