US Integrity tekent partnerschap met American Cornhole League

Home » US Integrity tekent partnerschap met American Cornhole League

US Integrity zal ACL-teamleden vanaf het voorjaar van 2024 voorzien van integriteitsinstrumenten. VS.- Integriteitsmonitoring en technologiebedrijf voor sportweddenschappen US Integrity (USI) en de American Cornhole League (ACL) hebben een partnerschap aangekondigd om ACL-teamleden vanaf het voorjaar van 2024 te voorzien van integriteitsinstrumenten.

US Integrity zal educatieve diensten aanbieden aan ACL-atleten, officials en andere belanghebbenden binnen de cornhole-gemeenschap, de diensten omvatten toegang tot het digitale e-learningplatform van USI.

Het zal ook diensten voor integriteitsmonitoring leveren via zijn eigen dashboard, dat onder meer data-intelligentie en fraudepreventie omvat, Matthew Holt, CEO en medeoprichter van US Integrity, zei: We zijn blij om met het team van de American Cornhole League samen te werken, aangezien de timing van dit partnerschap perfect aansluit bij hun seizoen 2024.

De missie van US Integrity is om conflictvrije, best-in-class inzichten en compliance-oplossingen te bieden aan onze klanten en het team van ACL maakt nu deel uit van die missie.

ACL-commissaris Stacey Moore voegde hieraan toe: Terwijl we blijven groeien en onze fans kansen bieden om op onze sport te wedden, is het essentieel dat we over de belangrijkste educatieve en monitoringdiensten beschikken om ons te beschermen tegen eventuele ongepastheden.

De competitie is erg blij dat een organisatie van wereldklasse als US Integrity ons deze cruciale bescherming biedt.

Onlangs hebben USI en LIV Golf een partnerschap aangekondigd voor monitoring van gaming-integriteit, compliance en educatie.

In december sloot US Integrity een overeenkomst om via haar eigen dashboard diensten voor integriteitsmonitoring te leveren aan de Missouri Valley Conference (NVC).

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.