Usher en Kim Kardashian’s SKIMS werken samen voorafgaand aan Super Bowl LVIII

Home » Usher en Kim Kardashian’s SKIMS werken samen voorafgaand aan Super Bowl LVIII

Usher is de nieuwste beroemdheid die samenwerkt met SKIMS, het shapewear en kledingmerk mede opgericht door Kim Kardashian, voorafgaand aan zijn langverwachte Super Bowl LVIII Halftime Show-optreden dit weekend, modelleerde de R&B-superster nieuwe looks van SKIMS, waarvan het miljardenbedrijf onthulde dat deze op 12 februari beschikbaar zullen zijn om te winkelen.

Om de gelegenheid verder te vieren, hebben Usher en Kardashian werkten samen op een andere unieke manier, waarbij op 9 februari om middernacht ET een exclusieve, digitale downloadversie van het nieuwe album van de achtvoudig Grammy-winnaar, Coming Home, op de SKIMS-website verschijnt.

Het album is slechts een week verkrijgbaar en bevat een alternatieve cover en een bonustrack met de toepasselijke naam ‘Naked’.

Inglewood, CA – February 12:The protective covering is peeled back for the logos on the field at SoFi Stadium in Inglewood, CA for Super Bowl LVI which will take place Sunday. (Photo by David Crane/MediaNews Group/Los Angeles Daily News via Getty Images)

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.