Usher en NFL werken samen aan exclusieve merchandisecollectie voor Super Bowl LVIII

Home » Usher en NFL werken samen aan exclusieve merchandisecollectie voor Super Bowl LVIII

Woensdag onthulde de NFL een exclusieve capsulecollectie met Super Bowl LVIII-merchandise, ontworpen in samenwerking met Usher, de Apple Music-halftime showartiest van dit jaar.

De “one-of-a-kind” lijn omvat truien, hoodies, jassen en t-shirts ontworpen door Mitchell & Ness en New Era hoofddeksels in samenwerking met kledingmerk Just Don, geïnteresseerde fans kunnen ook Riddell-helmen of een Wilson-voetbal in beperkte oplage bemachtigen.

Producten zijn voorzien van de paarse en roze kleurstelling die te zien is op de Super Bowl LVIII-afbeeldingen, naast het iconische embleem dat inspiratie haalt uit Usher’s met diamanten bezette ‘U’-halsketting.

Items verschijnen op 7 februari en kunnen ter plaatse worden gekocht bij de Usher Super Bowl LVIII Collection in Las Vegas bij Super Bowl Experience, maar ook online op nflshop.com/usher, newera.com, mitchellandness.com en wilson .com.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.