VICI Properties, de vastgoedbeleggingstrust die in 2017 werd afgesplitst van Caesars Entertainment, heeft ingestemd met de overname van MGM Growth Properties, zelf een spin-off van MGM Resorts, voor $ 17,2 miljard.

Volgens de deal zullen MGM Growth Properties Klasse A-aandeelhouders 1.366 aandelen van nieuw uitgegeven VICI-aandelen ontvangen voor elk aandeel van MGM Growth Properties dat zij bezitten.

Aangezien de aandelen van VICI in de vijf dagen voor de deal gemiddeld $ 31,47 verhandelden, suggereert dit een prijs van $ 43,00 per MGM Growth Properties-aandeel, een premie van 15,9% vergeleken met de aandelenkoers vóór de deal.

De controlerende aandeelhouder van MGM Growth Properties, MGM Resorts, zal $ 43,00 in contanten ontvangen voor de aflossing van de meerderheid van de eenheden die het bezit, voor een totale vergoeding van $ 4,4 miljard.

Het zal echter 12 miljoen eenheden behouden. Het totale vergoedingsbedrag van $ 17,2 miljard omvat ook de overname door VICI van ongeveer $ 5,7 miljard in de schuld van MGM Growth Properties.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.