Vijf Australische investeringsbanken staan naar verluidt in de rij om wat de grootste beursgang op de Australia Securities Exchange zou kunnen worden, op te zetten, aangezien Scientific Games (SG) zijn wereldwijde loterij tak wil noteren.

Dit zijn onder meer de huidige SG-adviseur Macquarie Capital en Jarden Australia, die al nauw met het bedrijf heeft samengewerkt. Goldman Sachs, Morgan Stanley en UBS zouden de andere leden van het beurssyndicaat zijn.

Met opwaartse schattingen voor EBITDA van $ 450-475 miljoen voor het bedrijf in het boekjaar 2022, denken Australische gaming analisten dat SG zou kunnen streven naar een 16 tot 18 keer veelvoud, vergelijkbaar met wat wordt verwacht voor de loterijactiviteiten van Tabcorp wanneer het wordt afgesplitst.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.