Vijf clubs uit de Duitse Bundesliga hebben hun sponsorcontract met Bwin voor sportweddenschappen met drie seizoenen verlengd.

Als gevolg van de verlenging zullen Borussia Dortmund, FC Keulen, St. Pauli, Dynamo Dresden en Union Berlin hun overeenkomsten handhaven tot 2023/24, waarbij het Oostenrijkse merk Entain blijft dienen als de exclusieve partner voor sportweddenschappen van elk team.

De verlengingen zorgen ervoor dat bwin voet aan de grond krijgt in de Duitse sportsponsoring ruimte, voortbouwend op een officieel partnerschap voor sportweddenschappen dat in 2019 werd ondertekend met de Duitse voetballiga (DFB), inclusief reclame voor de DFB-Pokal, het knock-outtoernooi van het land.

We willen bwin bedanken voor het vertrouwen in ons, zegt Carsten Cramer, Managing Director van Borussia Dortmund.

We zijn nog steeds van mening dat de twee merken een uitstekende match zijn.

Aangezien we altijd geïnteresseerd zijn in langdurige samenwerkingen, is het niet meer dan logisch om onze bestaande samenwerking voort te zetten.

Bernd von Geldern, Sales Manager van FC St Pauli, licht toe: In de afgelopen drie jaar hebben we Bwin gevonden als een betrouwbare partner en we zijn verheugd dat we op de lange termijn kunnen blijven samenwerken.

Bwin is een internationaal netwerkmerk met een hoge aantrekkingskracht, maar ook nauw verbonden met het Duitse voetbal.

We kijken uit naar de mooie projecten die we de komende seizoenen samen gaan realiseren.

Volgens de voorwaarden van de eerste deal met de DFB heeft bwin de advertentierechten voor de nationale teams tot 31 december 2022 en de Women’s Bundesliga en derde divisie Liga tot de zomer van 2022.

Entain heeft de hernieuwde sponsorovereenkomst met de DFB beschreven als een weerspiegeling van de ambitie voor zijn wereldwijde merken om deel uit te maken van geweldige sportervaringen die klanten genieten.

Buiten Duitsland sponsort bwin FC Valencia in de Spaanse LaLiga en treedt op als officiële partner van Spaanse teams die deelnemen aan de Euro League – een soortgelijke overeenkomst als laatstgenoemde bestaat ook in Griekenland.

Verder sponsort de exploitant Olympiacos in de Super League Griekenland en onderhoudt hij deals met de Jupiler Pro League in België en de Portugese nationale competitie, die vanaf het seizoen 2022/23 zal worden gebrandmerkt als Liga Bwin.

Stephan Heilmann, Managing Director van Digital Europe Entain: Het is een grote eer voor ons om onze langdurige samenwerking met deze al lang bestaande clubs voort te zetten.

Onze sponsoring onderstreept het belang van de fans en de passie voor voetbal.

Authenticiteit is een topprioriteit voor Bwin, net als voor onze vijf partnerclubs.

We zijn dan ook verheugd dat we onze nauwe samenwerking met hen de komende drie jaar kunnen voortzetten.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.