Voormalig jockey en ITV Racing-expert bundelt krachten met BetMGM

Home » Voormalig jockey en ITV Racing-expert bundelt krachten met BetMGM

BetMGM, het onlangs gelanceerde iGaming- en online kansspelmerk in Groot-Brittannië, heeft een samenwerking aangekondigd met voormalig jockey en ITV- en Racing TV-expert Megan Nicholls.

Met meer dan 110 overwinningen in haar carrière en een levenslange band met de sport, brengt Nicholls uitzonderlijke kennis en passie op het gebied van paardenraces mee naar BetMGM UK.

Ze treedt toe als de Britse race-ambassadeur van het merk en heeft zichzelf gevestigd als een invloedrijke persoonlijkheid in de sport en onder paardenracefans.

In een reactie op haar nieuwe rol zei Megan Nicholls: Racen heeft me een aantal van de meest fantastische dagen van mijn leven gegeven en ik ben blij om de passie die ik ervoor heb te delen met de klanten van BetMGM en fans van paardenraces in bredere zin.

Ik heb grote ambities terwijl ik mijn mediacarrière laat groeien en ik denk dat dit echt aansluit bij de visie van BetMGM om de grootste en beste te zijn.

We hebben veel plezier in het verschiet en ik ben zo opgewonden om deel uit te maken van het team!

Als onderdeel van haar rol zal Nicholls wekelijks haar gedachten delen over de belangrijkste bijeenkomsten op de racekalender, exclusief op BetMGM-kanalen.

Racefans krijgen de primeur over de beste tips van Nicholls, waardoor de klanten van BetMGM elke week een kijkje achter de schermen krijgen. Sam Behar, UK Director bij BetMGM UK, zei: Megan past perfect bij het merk BetMGM UK, met enorm veel passie, talent en kennis om met onze klanten te delen.

Dankzij haar ervaring als jockey en expert weet ze hoe ze een paardenrennen-publiek zowel kan vermaken als informeren.

Het was een no-brainer om Megan te vragen onze race-ambassadeur te worden, en we kijken er naar uit om aan de slag te gaan.

Tip: For Sale Football – TV website : WWW.BETCITY.TV

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.