Voormalig Novomatic Chief Executive Officer Harald Neumann is benoemd tot CEO van het Australische spelautomaat-bedrijf Ainsworth Game Technology na het plotselinge vertrek van zijn voorganger, Lawrence Levy.

Ainsworth maakte woensdag bekend dat Levy aanstaande vrijdag 10 september ontslag zal nemen als CEO, daarbij persoonlijke redenen aanhalend voor zijn vertrek.

Neumann, die tien jaar bij Novomatic heeft gewerkt voordat hij in februari 2020 opstapte, zal zijn nieuwe functie vanaf 1 oktober 2021 op zich nemen, in afwachting van goedkeuring door de regelgevende instanties.

Hij is sinds 2017 directeur van Ainsworth, maar zal als onderdeel van zijn laatste functie een uitvoerende functie op zich nemen.

Ainsworth CFO Mark Ludski zal fungeren als interim-CEO totdat de benoeming van Neumann van kracht wordt.

Voorzitter Danny Gladstone zei: Namens de Raad danken wij Lawrence voor zijn bijdrage.

Lawrence heeft besloten om persoonlijke redenen ontslag te nemen en we wensen hem het beste.

We hebben het geluk dat we Harald kunnen aanstellen als onze nieuwe CEO.

Als voormalig succesvolle CEO van Novomatic AG brengt hij een schat aan kennis en ervaring met zich mee met een grondig begrip Ainsworth.

Hij zal naadloos kunnen overstappen naar de functie.

Harald zal gevestigd zijn in Las Vegas, waar hij Ainsworth in onze grootste markt kan leiden en groei en herstel kan blijven stimuleren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.