Waarom England Golf zorgt voor kansen voor jongeren om de volgende generatie van de sport te ondersteunen !

Home » Waarom England Golf zorgt voor kansen voor jongeren om de volgende generatie van de sport te ondersteunen !

Golf is vaak bestempeld als een van de zwaarste en duurste sporten voor jongeren om in te breken als gevolg van lidmaatschapskosten van de club, de prijs van uitrusting en de schaarste aan deelnamemogelijkheden in vergelijking met andere sporten.

Uit onderzoek van Sports Direct bleek dat golf de op twee na duurste sport is voor jongeren om mee te beginnen, waarbij een gemiddelde eerstejaars kosten van 374 een zorg worden voor de algehele groei van het spel die de potentiële volgende generatie beïnvloedt.

Laura Yapp, Junior Participation Manager bij England Golf, sprak over hoe de organisatie betaalbare en eerlijke praktijken creëert voor meer jonge mensen die ervoor zouden zorgen dat de volgende supersterren van golf de juiste kansen krijgen.

Ten eerste Laura, hoe bemoedigend is het om vrouwen en junior deelname aan golf in opkomst te zien?

Laura Yapp: Het is echt positief en geweldig dat de deelname voor vrouwen en junioren toeneemt. Ga naar Golf Rookies en Girls Golf Rocks zijn ontworpen om jonge mensen de kans te geven om te proberen golf in een leuke en sociale omgeving.

Ze bieden activiteit in groepen die ook sociale interacties bieden, het is bemoedigend om te zien dat het werk dat wordt gedaan om meer jonge mensen te laten spelen een impact heeft.

Rory McIlroy over een recente verschijning op Stick to Football erkende de mentaliteitsverandering als het gaat om het vergroten van de deelname en wat is volgens u het gevoel dat u heeft bijgedragen aan deze verschuiving?

Yapp: Ik ben het eens met Rory McIlroy dat het hebben van faciliteiten zoals Top Golf, die die leuke en sociale introductie tot het spel biedt, heeft bijgedragen aan deze verschuiving en je gaat om faciliteiten en een omgeving bieden waardoor mensen zich meer op hun gemak voelen, alleen maar positief zijn voor het spel en de juiste eerste ervaring bieden.

Ik denk dat het hebben van meer rolmodellen waar jongeren zich mee kunnen identificeren een invloed heeft op hen die willen blijven spelen en zich ontwikkelen tot golfers.

Er is nog steeds werk te doen om belemmeringen weg te nemen en de mentaliteit van het spel te veranderen, maar als we als een industrie kunnen samenwerken, om percepties te blijven verschuiven en te werken aan het creëren van de juiste kansen, kunnen we hopelijk de volgende generatie aanmoedigen.

Hoeveel van de belemmeringen die de deelname van de basis blokkeren, kan worden toegeschreven aan oude golfclub lidmaatschappen en kosten van apparatuur ?

Yapp : De kosten kunnen een van de belemmeringen zijn voor deelname aan het spel, maar er zijn een aantal clubs die positieve stappen ondernemen om dit af te breken om het toegankelijker te maken.

Ga naar Golf Rookies biedt zes uur golfactiviteit, wat betekent dat jongeren golf een kans kunnen geven met vervolgaanbiedingen en mogelijkheden om deel te nemen aan coachingsessies bij de club.

Er zijn veel clubs die inleidende of academielidmaatschappen aanbieden die gecentreerd zijn rond coaching en het gebruik van de oefenfaciliteiten, junior lidmaatschap is over het algemeen ook een stuk lager dan de volledige lidmaatschapskosten, waardoor het toegankelijker wordt.

Met betrekking tot apparatuur zijn er clubs die apparatuur leveren voor degenen die het niet hebben, wat betekent dat je kunt afwachten of je ervan geniet voordat je je inzet voor het kopen van apparatuur.

Welke maatregelen kunnen worden genomen om golf te helpen inclusiever te worden en open te staan voor junior spelers?

Yapp : We zien al veel stappen naar golf inclusief voor jongeren, met aangepaste uitrusting zoals Golfway, die kan worden gebruikt in scholen, gemeenschapsinstellingen en golfclubs, betekent dit dat golf kan worden weggenomen van de golfclub en kan worden geleverd in een omgeving waarin jongeren zich op hun gemak voelen.

Omdat kledingvoorschriften worden versoepeld bij golfclubs, betekent dit dat er bij het starten minder druk is om alle apparatuur en kleding te hebben om te spelen.

Met de nieuwe faciliteit die verband houdt met England Golf, betekent dit dat er ondersteuning en betrokkenheid is bij faciliteiten die een andere en soms minder ontmoedigende eerste ervaring kunnen bieden, wat kan leiden tot de overgang naar clublidmaatschap als en wanneer ze klaar zijn.

Hoe haalbaar zou het zijn voor scholen in het Verenigd Koninkrijk om golf als een sport van belang te implementeren en zou dit de steun van de overheid vereisen?

Yapp: Met het Unleash Your Drive-programma van de Golf Foundation voor basisscholen is er een geweldige kans voor scholen om te golfen als onderdeel van hun curriculum, het biedt toegang tot opleiding en middelen, zodat leraren het zelf kunnen leveren, en ook kortingen op apparatuur die is ontworpen om door jongeren op scholen te worden gebruikt.

Naast het praktische element, kijkt het programma ook naar negen mentale taaiheidsinstrumenten en ondersteunt het de ontwikkeling hiervan, het zou geweldig zijn om de steun van de overheid te krijgen om naar meer scholen te gaan om te golfen en ervoor te zorgen dat veel kinderen en jongeren voor het eerst een golfclub kunnen oppakken, in een gemakkelijke, toegankelijke omgeving.

Kun je uitleggen hoe England Golf bijdraagt aan de promotie van grassroots golf met de Get into Golf Rookies-campagne?

Yapp: Get into Golf Rookies is in 2023 geïntroduceerd en ontwikkeld met jonge mensen in het achterhoofd. De aanvragen zijn nu geopend en bieden zes uur golfactiviteit, met de nadruk op leuke en sociale sessies, waardoor jongeren de mogelijkheid krijgen om golf een kans te geven.

Het is belangrijk dat we clubs en faciliteiten ondersteunen om meer jongeren in het spel te brengen en een programma dat ze kunnen uitvoeren naast de huidige activiteit die ze bij hun club leveren.

Het programma geeft golfclubs een kant-en-klaar nationaal programma om hen te ondersteunen bij het werven van meer jongeren in hun golfclub en het is zo ontworpen dat clubs het kunnen gebruiken als een introductiemogelijkheid die vervolgens de integratie in het junior-aanbod van de club leidt en ondersteunt.

Tot slot Laura, en dank u voor uw tijd, hoe fundamenteel is het belangrijk dat jonge golfers de juiste kansen krijgen om de sport te helpen een nieuwe generatie spelers in te luiden?

Yapp: Het bieden van de juiste kansen betekent dat jonge mensen een positieve ervaring van golf krijgen en hopelijk willen blijven spelen.

England Golf wil samenwerken met en golfclubs ondersteunen om ervoor te zorgen dat ze zich in staat voelen om de juiste kansen te bieden aan jongeren, van het voor de eerste keer oppakken van een golfclub tot levenslange deelname.

Ervoor zorgen dat de mogelijkheden toegankelijk zijn voor alle leeftijden en vaardigheden, zal de volgende generatie die in golf komt ondersteunen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.