West Ham United beschermt fans met huidkankercampagne

Home » West Ham United beschermt fans met huidkankercampagne

Het vrouwenteam van West Ham United heeft de campagne ‘In Plain Sight’ gelanceerd om het bewustzijn van huidkanker te vergroten, in samenwerking met ZO Skin Health, haar officiële huidverzorgingspartner.

Als onderdeel van de maand van het bewustzijn van huidkanker, is de campagne bedoeld om supporters van de club op te leiden en te beschermen door gratis online huidconsulten en een gepersonaliseerd behandelingsprotocol te bieden.

Nathan Thompson, Chief Commercial Officer bij West Ham United: We zijn trots om deze doelgerichte campagne te lanceren, in samenwerking met ZO Skin Health, de toewijding van ZO om West Ham-fans op te leiden en te beschermen, met name bij het aanbieden van gratis huidoverleg via deze campagne, is iets dat we echt waarderen.

Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in het Verenigd Koninkrijk, met meer dan 250.000 gevallen van niet-melanoom huidkanker die elk jaar worden gediagnosticeerd, met een percentage dat naar verwachting tegen 2025 bijna 400.000 per jaar zal bereiken.

Bovendien worden elk jaar naar schatting 17.500 gevallen van melanoom gediagnosticeerd in het Verenigd Koninkrijk, dat naar verwachting zal stijgen tot 20.000 per jaar in 2025, als ze vroeg worden ontdekt, kunnen de meeste huidkankers worden genezen.

Deze statistieken vormden de kern van de samenwerking van de club met ZO Skin Health, volgens de huidige overeenkomst wil het paar fans informeren over de gevaren van blootstelling aan de zon en het bewustzijn van huidkanker te vergroten, en de voordelen van de producten van de huidverzorgingsleveranciers te benadrukken.

Raffi Eghiayan, ZO Skin Health Product Development and Marketing Director, zei: We zijn ongelooflijk trots om deze campagne te lanceren met het vrouwenteam van West Ham United, waarmee we onze steun voor de club verder gaan dan traditionele methoden.

Spelers van het West Ham United-vrouwenteam, Mackenzie Arnold, Kristie Mewis en Shelina Zadorsky, namen deel aan een spel van spot the difference om de uitdagingen van het identificeren van huidveranderingen te benadrukken.

In het begin bevatten de beelden van de game verschillen die gemakkelijk te herkennen waren, met de uiteindelijke afbeeldingen die kleine huidveranderingen laten zien, wat een potentieel huidprobleem betekent.

De spelers worstelden om een verschil te vinden in de laatste beelden, en lieten zien hoe moeilijk het is om subtiele huidveranderingen te identificeren.

Het vrouwenteam werkt samen met verschillende merken in de gezondheidszorg, in maart noemde de club Femfresh als officiële partner voor vrouwelijke hygiëne om het belang van de gezondheid van vrouwen te benadrukken en de supporters van de club te empower.

Arnold, aanvoerder van het vrouwenteam: Als team zijn we erg trots op de campagne ‘In Plain Sight’.

De deelname aan de activering was een eye-opening ervaring en heeft het belang benadrukt van het vergroten van het bewustzijn voor de gevaren van huidkanker.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.