De World Poker Tour (WPT) heeft een vernieuwde wereldwijde marketingafdeling aangekondigd die wordt geleid door Hermance Blum, oud-directeur en recentelijk vice-president van WPT Europe.

Twee maanden nadat de WPT was geprivatiseerd, zal Blum op de nieuwe look-afdeling worden belast met de ontwikkeling en uitvoering van een wereldwijd marketingplan om de algemene bekendheid van het WPT-merk te vergroten.

Het bedrijf zei dat Blum de afgelopen tien jaar strategische partnerschappen voor de lange termijn heeft gesloten, waardoor de Tour in meer dan 12 landen is gevestigd en met succes een stapsgewijze groei van het bedrijf in Europa heeft gerealiseerd.

Ik kon geen beter persoon bedenken om deze nieuwe afdeling te leiden, zei Adam Pliska, CEO van World Poker Tour.

Hermance brengt een schat aan ervaring, een passie voor poker en een geweldige visie over hoe het WPT-merk naar nieuwe hoogten kan worden getild.

Er zijn nog twee nieuwe rollen gecreëerd onder Blum, waarbij veteraan WPT-anker Lynn Gilmartin de rol van Social Content Director aan haar takenlijst heeft toegevoegd en toezicht houdt op alle sociale-media-activiteiten voor de WPT.

Ze zal ook doorgaan in haar rol als presentator, samen met Vince Van Patten en Tony Dunst aan WPT-tv-evenementen.

Mediaveteraan Lance Bradley wordt voor het eerst lid van het WPT-team als Director of Media and Player Communications.

Bradley was meest recentelijk voorzitter en hoofdredacteur van PocketFives.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.