Terwijl Genting Singapore wacht op een officiële aankondiging, denken analisten dat Yokohama’s request-for-proposal (RFP)-proces voor een IR zal worden geschrapt.

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is geweest, denken analisten van Maybank Investment Bank Bhd dat plannen om een ​​geïntegreerd resort in Yokohama te ontwikkelen spoedig zullen worden opgeschort na de overwinning van Takeharu Yamanaka bij de burgemeestersverkiezingen.

Yamanaka was een van de vele anti-IR-kandidaten.

Volgens berichten in de lokale media zei Yamanaka: We zullen binnenkort een formele verklaring afgeven waarin duidelijk wordt dat Yokohama geen hostingbod op een IR zal doen.

Brokerage Nomura zei: Beleggers die zich positioneerden voor positief nieuws uit Yokohama voor Genting Singapore, evenals voor moederbedrijf Genting Bhd zouden het nieuws op korte termijn negatief kunnen beoordelen.

Genting Singapore wacht echter nog op een officiële aankondiging.

Het zei dat het niet zou overwegen om zijn IR-voorstel onmiddellijk in te trekken.

Er stond: We geloven dat we het leidende bedrijf zijn in de IR-business in Japan, en we zullen de kans niet snel opgeven.

In juni had Genting Singapore een samenwerking aangekondigd met Sega Sammy om deel te nemen aan haar bod om een ​​geïntegreerd resort in Yokohama te bouwen.

Destijds prees Sega Sammy Genting Singapore als de best mogelijke partner voor een geïntegreerd resort vanwege de succesvolle Resorts World Sentosa-operatie in Singapore.

De andere IR-mededinger voor Yokohama, Melco Resorts & Entertainment, heeft nog geen verklaring afgelegd.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.