Hoe ga je te werk om een ​​van ’s werelds oudste sporten te maken en deze frisser, leuker en boeiender te maken?

Het antwoord ligt misschien in de nieuw gecreëerde wereld van NFT’s , ik ben een schaamteloze Millenial / Gen-Z’er dus natuurlijk ben ik geboeid door deze nieuwe digitale markt die in onze wereld bestaat, inclusief de lucratieve NFT-markt (niet-fungible token) die het afgelopen jaar of zo is ontstaan.

NFT’s zijn nog nieuw genoeg in de cryptowereld, zodat niemand met zekerheid weet welke NFT-projecten op lange termijn zullen blijven bestaan, maar een goede plek om te beginnen is met een Australische studio genaamd Virtually Human en hun digitale paardenraceproject genaamd, “ Zed Run “.

Zed Run werd opgericht in 2018 en wilde een verandering brengen in de conventionele paardenraces.

Zed Run werkt op de Ethereum-blockchain, verreweg het op één na populairste blockchain-systeem ter wereld.

Kortom, het Ethereum-netwerk maakt gebruik van uniek ontwikkelde “Smart Contracts” waarmee gebruikers unieke digitale paarden kunnen kopen/verkopen, fokken, racen en bezitten.

Het bezit van een digitaal paard heeft ook een lagere toetredingsdrempel dan het bezit van een fysiek paard en kan op de lange termijn mogelijk meer waard zijn dan echte renpaarden als deze trend zich voortzet. Hoewel de meeste NFT’s tot nu toe bestaan ​​in de vorm van statische beelden, gaat Zed Run nog een stap verder.

Een gevoel van eigenaarschap wordt versterkt wanneer het adem, in het geval van Zed Run heeft elk paard zijn eigen DNA; het kan fokken, heeft een bloedlijn, geeft genen door aan toekomstige generaties en leeft op een algoritme dat garandeert dat geen twee paarden precies hetzelfde zijn.

Hoewel de meeste NFT’s alleen worden gekocht en verkocht, kunt u daadwerkelijk geld verdienen met uw paarden door te fokken en te concurreren in races met hoge intensiteit met andere paarden die eigendom zijn van gebruikers.

Je kunt een onbeperkt aantal keren met je paard racen en het kost een paar dollar tot $ 50 om je in te kopen voor een race.

Deze digitale paarden hebben verschillende kenmerken die zich van elkaar onderscheiden en de topklasse van Zed Run paarden kan astronomische prijzen halen van mensen die denken winst te kunnen maken door op de juiste manier te fokken en te racen.

De hoogste verkoop voor een enkel Zed Run-paard was $ 125.000 en een virtuele stal met paarden werd in april verkocht voor $ 250.000!

Dit geeft aan dat wedden op deze manier de aandacht heeft getrokken van enkele rijke investeerders, en zij hebben een visie om geld te verdienen met het Zed Run-platform.

Wat brengt de toekomst voor Zed Run?

Er is zeker een risico verbonden aan het investeren in een digitaal paard, vooral omdat Ethereum op zichzelf nog steeds een speculatief bezit is.

Er is ook de mogelijkheid dat Zed Run een rage blijkt te zijn voor degenen die optimistisch zijn over de toekomst van cryptocurrencies, kan Zed Run worden gezien als het begin van een brug die is gebouwd tussen fysieke en virtuele realiteit.

Zed Run combineert al het beste van cryptocurrency en esports, en bevat ook aspecten van digitale streaming een ander onderdeel van de esports-industrie dat enorm in populariteit toeneemt.

Persoonlijk zie ik Zed Run niet als een rage, maar ik denk wel dat er andere nieuwe aanbiedingen zullen zijn die Zed Run in populariteit zullen inhalen terwijl we door het opwindende nieuwe rijk van crypto en sportbetting blijven navigeren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.