Zuid-Afrika Rugby heeft een overeenkomst getekend met Betway South Africa, waarbij de exploitant van sportweddenschappen een geassocieerde partner wordt van het nationale team, de Springboks.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal het logo van Betway de komende drie seizoenen verschijnen op de perimeter-branding op het veld tijdens thuistestwedstrijden, evenals op de shorts van de Springboks.

Bovendien vertegenwoordigt het partnerschap een verdere stap in de uitbreiding van Betway in de Zuid-Afrikaanse rugbyruimte, nadat het de afgelopen jaren heeft deelgenomen aan verschillende beneficial community rugby-initiatieven.

Deze nieuwe samenwerking stelt ons in staat om samen te werken om onze gepassioneerde fans nog dichter bij het spel te brengen, zegt Jurie Roux, CEO van SA Rugby, die opmerkte dat de partners ernaar streefden het bereik en de groei van rugby te vergroten.

We zijn verheugd om samen te werken met Betway, aangezien dit verder gaat dan de vier witte lijnen van een rugbyveld – Betway heeft een aantal opwindende nieuwe initiatieven die te zijner tijd zullen worden aangekondigd als onderdeel van de nieuwe samenwerking en we zijn verheugd om te zien wat de toekomst houdt.

Buiten rugby heeft Betway haar positie op de Zuid-Afrikaanse markt versterkt door samen te werken met Cricket South Africa, in een overeenkomst waarbij de exploitant het T20 Challenge-toernooi sponsorde, dat zal worden gebrandmerkt als de Betway T20 Challenge.

De samenwerking met de wereldkampioenen markeerde een gedenkwaardige stap in de steeds evoluerende benadering van consumentenbetrokkenheid van het merk, zegt David Rachidi, Marketing Manager bij Betway South Africa.

De Springboks zijn ongetwijfeld het meest succesvolle nationale sportteam van Zuid-Afrika, met hun succes diep geworteld in de rijke geschiedenis en cultuur van dit land.

Als een wereldwijd geprezen merk dat een thuis heeft gevonden in Zuid-Afrika, betekent zo’n partnerschap onze toewijding om een ​​leidende rol te spelen in de groei van het rugbyspel over de hele linie.

In de loop der jaren heeft het team de hoge kansen getrotseerd die tegen hen waren gestapeld, dus we kijken ernaar uit om met hen samen te werken terwijl ze hun zoektocht voortzetten om ’s werelds beste rugbyteam te blijven.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.