Playtech en Playtika-veteraan Guy Hasson is terug, maar in een nieuw formaat.

Deze keer, in plaats van zijn eerste lessen in slots aan te bieden, legt Hasson een eigenaardigheid uit in het gedrag van spelers die voor sommige buitenstaanders moeilijk te begrijpen is.

Zou een speler $ 10.000 uitgeven aan een gokspel alleen voor een kans om $ 1.000 te winnen een tiende van zijn uitgaven?

Het antwoord zal voor velen van jullie misschien voor de hand liggen, maar ik heb onlangs een discussie gehad met een bepaalde persoon in het vak die me niet geloofde.

Dus ik dacht dat één persoon waarschijnlijk niet de enige was die er zo over denkt, anderen in een vergelijkbare situatie kunnen ook baat hebben bij het antwoord en nog belangrijker de redenen waarom.

Het antwoord is ja, ja, ja.

Laat het me uitleggen; dit is hoe echte spelers zich gedragen: Mensen houden van competitie Ten eerste zouden spelers deelnemen aan een slottoernooi en vele malen de prijs betalen om kans te maken op de prijs.

Het feit dat er onderweg meer geld is uitgegeven om dat doel te bereiken, komt niet echt overeen met de wiskunde die de spelers in hun hoofd doen, het winnen van de prijs wordt het ding ongeacht de kosten.

Bovendien, als je eenmaal bent begonnen en er tijd en geld aan hebt besteed, ben je daardoor waarschijnlijk meer geïnvesteerd om te winnen.

Spelers zullen uitgeven om een ​​bonus te bereiken ten tweede, als spelers een bonus winnen waarin ze verrassend een enorme prijs winnen, zullen ze proberen die bonus vele malen te activeren (elke keer met meer dan 100 spins) om die positieve ervaring te herhalen.

Ze kunnen dit spel wekenlang spelen, de bonus honderden keren activeren en nooit die grote overwinning herhalen, er steeds meer geld in steken, omdat het voor hen logisch is.

Hetzelfde soort gedrag geldt voor een jackpot, spelers hoeven geen jackpot te winnen om erdoor gestimuleerd te worden.

Als de grote prijs voor hun ogen bungelt, worden ze gestimuleerd om te spelen en te spelen, alleen voor de kleine kans op een enorme overwinning.

Het komt erop neer: het is niet logisch; het is gedragsmatig, het hoeft voor jou niet logisch te zijn.

Waar het om gaat is dat het voor de spelers logisch is en we moeten weten wat logisch is voor de spelers.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.