Golden Palace met nieuwe versie Sportsbook2

Home » Golden Palace met nieuwe versie Sportsbook2

Golden Palace werd de nieuwste sportsbook-partner van Altenar, vanaf maandag 31 mei migreerde naar de nieuwe versie van zijn sportsbook-platform.

De nieuwe versie van het sportsbook, Sportsbook2 bedacht door de in Malta gevestigde provider, werd in april 2020 gelanceerd voor een select aantal partners, omdat Altenar ernaar streefde operators op mondiaal niveau op een efficiëntere manier te bedienen.

Als onderdeel van een interview met Altenar CEO Stanislav Silin in maart vernamen we dat 15 tot 20% van zijn partners was overgestapt naar het nieuwe platform.

Daarom legde Silin uit, blijft Altenar op beide platforms werken zowel wat betreft het updaten van gecodeerde functies als het onderhouden van test evaluaties.

Het is echter weer een opmerkelijke stap voorwaarts voor Altenar dat multi-channel gokoperator Golden Palace ervoor heeft gekozen om het verbeterde platform in te zetten.

Brice Buttignol, Head of Online Operations bij Golden Palace, zei: Dankzij ons sterke partnerschap zijn we verheugd om deze nieuwe versie van ons Sportsbook te upgraden waar de nieuwe functies ons aanbod naar het hoogste niveau zullen brengen.

Met onze mentaliteit op het gebied van innovatie en voortdurende verbetering zijn we verheugd om al onze klanten een betere speelaanbod /ervaring te bieden.

De nieuwe versie bevat meer geïntegreerde inhoud van derden en een breder scala aan kansen evenals een aantal minder zichtbare op schaal gebaseerde voordelen vanwege de onderliggende architectuur.

Golden Palace een langdurige online sportsbook-partner van Altenar heeft ook met succes de sportsbook software van het bedrijf uitgerold voor terminals in heel België.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.