Het wereldwijde online gok- en gamingbedrijf Betway heeft een driejarig contract getekend met de Duitse voetbalclub FC Schalke 04 en wordt daarmee de nieuwe premium partner van Royal Blue.

De samenwerking, die op 1 juli van start gaat, zorgt ervoor dat het merk de komende drie seizoenen aanwezig zal zijn in de VELTINS-Arena.

Deze aankondiging benadrukt verder de status van de bookmaker als een enorme supporter van de grootste teams over de hele wereld, wat bijdraagt ​​aan hun steeds groter wordende portfolio van sponsoring.

Maik Brodowski, Betway’s Head of Marketing voor Duitsland zei: Het is een grote eer om samen te werken met FC Schalke 04, een van de meest erkende namen in het Duitse voetbal.

We kijken ernaar uit om de club en hun ambities te steunen om terug te keren naar de Bundesliga. In de daaropvolgende jaren biedt het premium partnership Betway uitgebreide advertentie- en marketingrechten.

Alexander Jobst, Schalke’s bestuurslid voor Marketing, Sales & Organisatie: Samen met Betway zijn we een langdurige samenwerking overeengekomen, die ons veiligheid garandeert door de nieuwe wettelijke regeling van kansspelen in Duitsland.

We zijn verheugd dat we een sterke partner in Betway hebben gekregen in deze steeds veranderende competities.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.