1xBet wint prestigieuze International Gaming Awards 2024

Home » 1xBet wint prestigieuze International Gaming Awards 2024

De overwinning was het resultaat van het stemmen op de awardpagina en een gezaghebbende jury.

1xBet heeft de International Gaming Awards 2024 gewonnen en zijn concurrenten in de categorie Affiliate Company of the Year verslaat, de overwinning was het gevolg van het stemmen op de awardpagina en een gezaghebbende jury.

De ceremonie vond plaats op 5 februari in het Savoy Hotel in Londen.

Dit is een groot succes voor ons team, de professionele gemeenschap heeft het werk van 1xBet gewaardeerd, dat trends in de branche bepaalt en nieuwe oplossingen biedt in een dynamisch ontwikkelende markt.

De prijs zal een uitstekende motivatie zijn om ons product verder te verbeteren en nog gunstigere voorwaarden te creëren voor partners die bij ons geld willen verdienen, aldus vertegenwoordigers van 1xBet.

Het 1xBet affiliate programma werd gelanceerd in 2016 en heeft vandaag meer dan 100.000 filialen.

De programma-interface is beschikbaar in 45 talen en 160 betalingssystemen worden gebruikt om commissies in te trekken.

De International Gaming Awards hebben een enorme autoriteit in de groep en de laureaten zijn de grootste bedrijven ter wereld die aan het einde van het jaar de beste resultaten hebben opgeleverd.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.