De Amerikaanse sportsbook-gigant DraftKings heeft de lancering aangekondigd van DraftKings Marketplace een platform waarop klanten non-fungible tokens (NFT’s) kunnen kopen en verkopen via hun bestaande DraftKings-accounts.

Het bedrijf is een samenwerking aangegaan met het NFT-platform Autograph als onderdeel van de lancering,waardoor het de exclusieve distributeur van de NFT-inhoud van Autograph zal worden.

De eerste reeks items die te koop zijn, is de collectie Pre Season Access, waarin de NFT’s van Autograph met betrekking tot legendarische atleten worden getoond.

Naarmate de wereld comfortabeler wordt met digitale eigendom en verzameling, zien we een ongelooflijke kans om gebruikers hoogwaardige en gepersonaliseerde inhoud te bieden van hun favoriete atleten, artiesten en franchises, voegde Autograph-topman en oprichter Dillon Rosenblatt toe.

NFT’s zijn het perfecte medium om gebruikers in contact te brengen met zowel de dingen waar ze van houden als degenen die die interesses delen, en we willen de ongelooflijke partnerschappen van vandaag benutten om blijvende waarde te bieden aan onze gemeenschap.

Mede-oprichter en president van DraftKings, Matt Kalish, zei: De NFT-boom heeft de verzamelobjecten opnieuw uitgevonden en heeft geleid tot opwinding bij het vroege adoptiepubliek over de hele wereld, inclusief de DraftKings-gemeenschap.

DraftKings Marketplace zal centraal staan ​​in dit technologische en culturele fenomeen en ons immense bestaande klantenbestand een gemakkelijk toegankelijke ervaring bieden die wedijvert met alle legacy-marktplaatsen.

Deze eerste visie in samenwerking met Autograph, en de felbegeerde collectie van officiële digitale verzamelobjecten, is een essentiële eerste stap bij het betreden van de opkomende NFT-markt.

We willen dit nieuwe tijdperk inluiden door miljoenen verzamelaars kennis te laten maken met deze evoluerende ruimte en tegelijkertijd geliefde inhoud te bieden via een intuïtieve interface die is gebouwd om op de lange termijn te winnen.

De introductie van NFT’s maakt deel uit van de recente pogingen van DraftKings om het inhoudsaanbod uit te breiden.

Het bedrijf breidde onlangs zijn deal met Major League Baseball uit met streaming-inhoud uit de competitie en het sloot ook weddenschappen af ​​met een aantal PGA Tour-golfevenementen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.