Caesars is een samenwerking aangegaan met de Fiesta Bowl voor een ‘first-of-its-kind’-deal tussen een Amerikaans sportsbook en een bowl-spel voor studenten. Volgens de overeenkomst zal Caesars fanlounges organiseren in het stadion bij de PlayStation Fiesta Bowl en Guaranteed Rate Bowl, beide in Arizona.

Caesars wordt ook de titelpartner van de pregame-feesten van de Fiesta Bowl.

Caesars Arizona betreedt nieuwe wegen we zijn verheugd om met de Fiesta Bowl Organization samen te werken aan deze historische samenwerking om universiteits voetbalfans dichter bij het spel te brengen zegt Dan Shapiro, Chief Development Officer van Caesars Digital.

Hoewel de deal de eerste is tussen een sportsbook-exploitant en een bowl-game, zal Barstool Sports (het mediabedrijf) dit jaar ook een bowl-game in Arizona sponsoren.

Merk ook op dat Caesars Sportsbook mobiele weddenschappen van fans kan aannemen tijdens de Fiesta Bowl-wedstrijd.

BetMGM zal ondertussen een winkelboek hebben op de locatie zelf (State Farm Stadium) dankzij een licentieovereenkomst met de Arizona Cardinals.

Verzacht de NCAA voor sportweddenschappen?

College Sports heeft sportweddenschappen nog niet op dezelfde manier omarmd als profcompetities, grotendeels dankzij de tegenstand van de NCAA.

NCAA-regels verbieden universiteitsatleten en medewerkers van de atletiekafdeling om bewust deel te nemen aan sportweddenschappen.

In 2019 zei NCAA-president Mark Emmert dat sportweddenschappen de integriteit van universiteitssporten op veel manieren zouden bedreigen, tenzij we bereid zijn moedig en krachtig op te treden.

Deze laatste deal suggereert een verzachting van die houding.

Dat gezegd hebbende, bowl games zijn hun eigen commerciële entiteiten die los staan ​​van de NCAA.

Dit is een nieuwe grens op het gebied van universiteitsvoetbal, voegde Fiesta Bowl Chief Marketing Officer Jose Moreno toe.

De Fiesta Bowl staat opnieuw voorop met deze op fans gerichte samenwerking.

Caesars drukt hard in Arizona daarbuiten Sportweddenschappen in Arizona gaan officieel live op 9 september.

De lancering omvat Caesars Sportsbook, dat een licentieovereenkomst heeft met de Arizona Diamondbacks.

Het bedrijf zal ook een retail-sportboek hebben op Chase Field.

De Fiesta Bowl-sponsoring is de nieuwste marketingsplash van Caesars terwijl het zijn vernieuwde sportsbook-app uitrolt.

Het bedrijf kocht onlangs naamrechten voor de Superdome in New Orleans, en binnenkort komen legale sportweddenschappen naar Louisiana.

Caesars heeft beloofd om de komende 2,5 jaar $ 1 miljard te besteden aan sportweddenschappen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.