NHL – Patners met DraftsKings

Home » NHL – Patners met DraftsKings

DraftKings heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met de National Hockey League (NHL), waardoor de exploitant een officiële partner voor sportweddenschappen, dagelijkse fantasie en igaming van de competitie in de VS wordt.

Daarnaast heeft de exploitant ook een overeenkomst bereikt met WarnerMedia-divisie Turner Sports, om de exclusieve aanbieder van sportboeken en dagelijkse fantasiesporten te worden voor zijn NHL-verslaggeving.

Als officiële partner van de NHL krijgt DraftKings toegang tot competitie-items, inclusief het gebruik van officiële merken en logo’s, evenals thema-sweepstakes en verbeterde promotie-inspanningen tijdens het reguliere NHL-seizoen, NHL All-Star Weekend en gedurende de hele Stanley Cup play-offs en finale.

De operator krijgt ook de mogelijkheid voor een verscheidenheid aan content-integraties op de digitale en lineaire mediaplatforms van de NHL.

Volgens de overeenkomst met Turner Sports zal DraftKings informatie over sportweddenschappen en dagelijkse fantasie-inhoud leveren via de uitzendingen van Turner en de digitale kanalen van Bleacher Report, inclusief de B/R-app. Geplande integraties omvatten de weddenschappen van DraftKings en dagelijkse fantasiestatistieken, originele inhoud, gepersonaliseerde geautomatiseerde waarschuwingen en redactionele inhoud.

Turner Sports sloot in april een overeenkomst voor multimediarechten met de NHL, waardoor de play-offs en finale van de Stanley Cup voor het eerst naar het televisienetwerk van TNT kwamen.

Door de overeenkomst mocht TNT in drie van de komende zeven jaar exclusieve live-verslaggeving van de Stanley Cup-finale aanbieden en elk jaar de helft van de play-offs.

Onze overeenkomst met DraftKings breidt onze relatie uit en versterkt deze, waardoor we fans nog meer van dienst kunnen zijn met het soort informatie over sportweddenschappen, entertainment en snel oplossende gokopties die we hebben ontwikkeld, zegt Raphael Poplock, senior vice president van strategische partnerschappen, business, ontwikkeling en content acquisities bij Bleacher Report.

Jason Robins, chief executive, voorzitter en mede-oprichter van DraftKings, voegde toe: In de loop der jaren is DraftKings een merk geworden dat synoniem staat voor sport, met een fan-first benadering door middel van gaming-opties om echt geld en we kijken ernaar uit om samen te werken met de NHL samen met Turner Sports en Bleacher Report om hockeyfans te voorzien van wat de toekomst biedt in de sport.

Keith Wachtel, NHL Chief Business Officer en Senior Executive Vice President, concludeerde:

We zijn er trots op DraftKings terug te verwelkomen in de NHL-familie en kijken ernaar uit om samen te werken met Turner Sports een van onze gewaardeerde mediapartners om unieke en spannende inhoud voor onze fans.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.