Penn National Gaming op overname pad

Home » Penn National Gaming op overname pad

Aandeelhouders in Score Media en Gaming theScore hebben overweldigend gestemd om de voorgestelde overname van het bedrijf door Penn National Gaming goed te keuren.

Tijdens een bijzondere vergadering gisteren 12 oktober werd 99,96% van de stemmen van de aandeelhouders voor de deal uitgebracht, slechts 0,04% tegen.

Penn stemde in augustus ermee in om theScore te verwerven in een cash-and-stock deal van $ 2,0 miljard, waarbij CEO Jay Snowden zei dat hij van plan was om de gokproducten van Penn te migreren naar een platform dat momenteel in aanbouw is bij theScore.

TheScore ontwikkelt momenteel zijn eigen platform, als onderdeel van een bredere operationele revisie.

De overname is onderworpen aan een groot aantal wettelijke goedkeuringen en andere voorwaarden, waaronder de toestemming van de aandeelhouders in beide bedrijven.

De aandeelhouders van Penn National Gaming moeten nog stemmen over de voorgestelde overname, maar vorige week keurde de minister van Canadees Erfgoed, onder de Investment Canada Act, het voorstel goed.

De deal zou aanvankelijk begin 2022 worden afgerond, maar Penn zei vorige week dat deze naar verwachting op 19 oktober zal worden afgerond, na goedkeuring van het Hooggerechtshof van British Columbia.

Mocht de deal doorgaan zoals verwacht, dan zouden de aandeelhouders van Score ongeveer 7% van de nieuwe gecombineerde activiteiten in handen hebben en de huidige aandeelhouders van Penn de resterende 93%.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.