AC Milan heeft iGaming-merk Premier Bet aangewezen als de officiële Kansspelpartner van de Serie A-club in Afrika.

Door beide partijen aangeprezen als een ‘nieuw en opwindend partnerschap zal de samenwerking de Italiaanse reuzen in staat stellen hun aanwezigheid op het Afrikaanse continent uit te breiden, dat al een enorme Rossoneri-fanbase heeft.

De overeenkomst biedt supporters de mogelijkheid om spannende prijzen te winnen, toegang te krijgen tot unieke inhoud en ervaringen die niet kunnen worden gekocht.

We zijn verheugd Premier Bet te verwelkomen in onze familie van partners, zegt Casper Stylsvig, Chief Revenue Officer van AC Milan.

De samenwerking met dit fantastische merk geeft ons de mogelijkheid om onze aanwezigheid in een belangrijke markt zoals het Afrikaanse continent, te versterken.

We zijn ons bewust van de populariteit van AC Milan in de regio, die in de loop der jaren ook is opgebouwd dankzij een aantal fantastische Afrikaanse spelers die voor de club hebben gespeeld en die niet kunnen wachten om meer te doen in de regio om ons merk te verbinden met zijn Afrikaanse fanclub.

Het partnerschap zal een centrale pijler vormen in de ambitie van Premier Bet om de nummer één online operator in heel Afrika te worden, waarbij het merk al handelt in 16 markten in Afrika, wat de plannen onderstreept om zijn voetafdruk uit te breiden naar andere Afrikaanse markten.

De nieuwe samenwerking begint met een nieuwe multimediale reclamecampagne voor meerdere markten die samenvalt met de lancering van het seizoen 2021/22. CEO van GOAT Interactive, Christopher Coyne, voegde toe: AC Milan is een voetbalaristocratie.

Hun succes, zowel op nationaal als internationaal niveau, over een lange periode, is vrij fenomenaal, terwijl hun manier van spelen altijd een inspiratie is geweest.

Omdat Premier Bet zijn positie op belangrijke markten wil versterken en nieuwe markten wil betreden, willen we dat deze samenwerking met AC Milan ons helpt om merkbekendheid en doorbraak te creëren en hun miljoenen in Afrika gevestigde fans te voorzien van nieuwe en spannende manieren om Premier Bet te ervaren. We zijn erg enthousiast!

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.