AC Milan heeft het Italiaanse merk Celly voor accessoires voor mobiele telefoons getekend als de officiële partner voor accessoires voor mobiele telefoons van de Serie A-club.

Door de deal maakt het merk Esprinet Group zijn debuut in de wereld van voetbalsponsoring en voegt het zich bij de officiële partners van AC Milan, onder de hoofdsponsors van het Italiaanse topteam, premium -partners en belangrijke partners.

Casper Stylsvig, Chief Revenue Officer van AC Milan, zei: We zijn erg trots om ons merk te koppelen aan Celly, een realiteit die, net als AC Milan, werd opgericht in Italië en dat nu een toonaangevend internationaal merk is dat actief is in meer dan 40 landen in de wereld.

Wij geloven dat de passie voor innovatie en stijl de raakvlakken zijn van deze samenwerking.

Terwijl Celly een toonaangevend bedrijf is in de productie en distributie van innovatieve accessoires van topkwaliteit met een Italiaans design is AC Milan een club met een unieke en moderne stijl die naar de toekomst kan kijken en altijd rekening houdt met de geschiedenis.

De aankondiging volgt op de recente sponsorovereenkomst van AC Milan met het iGaming-merk Premier Bet, wat de aanwezigheid van de club in Afrika als officiële gokpartner in de regio versterkt.

We verwachten geweldige resultaten wat betreft het consolideren van de reputatie van ons merk en onze producten op nationaal en internationaal niveau en we hopen dat deze samenwerking ook in de toekomst verdere synergieën en zakelijke kansen zal opleveren”, aldus Stefano Bonfanti, Head of Sales and Marketing. bij Celly.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.