AC Milan heeft zijn betrokkenheid bij de cryptocurrency– en blockchain-ruimte verder versterkt en is een samenwerking aangegaan met BitMEX.

Als gevolg van de meerjarige overeenkomst is BitMEX de officiële shirt-sponsor van de Rossoneri geworden, evenals de eerste officiële handelspartner van het Serie A-team.

Het partnerschap zal het merk BitMEX op de mouw van zowel het heren- als het damesteam in alle competities zien verschijnen, evenals het AQM esports-team, inclusief de UEFA Champions League.

We zijn verheugd BitMEX te verwelkomen in de Rossoneri-familie als Principal Partner en onze allereerste shirt-sponsor van zowel het heren- als het damesteam en van ons eSports-team AQM, zegt Casper Stylsvig, Chief Revenue Officer van AC Milan.

Ons rood met zwarte shirt is niet alleen iets dat onze spelers op het veld dragen, het vertegenwoordigt wie we zijn en het belichaamt de passie van de meer dan 500 miljoen AC Milan-fans over de hele wereld.

Dit is echt een opwindende samenwerking en het begin van een geweldige reis voor zowel merken als onze fans.

Bovendien zal de deal er ook voor zorgen dat het sportteam en het crypto-bedrijf zich concentreren op innovatie, vooruitgang en inclusie en exclusieve aanbiedingen aanbieden voor in aanmerking komende geregistreerde AC Milan-fans.

Dit zal BitMEX in staat stellen om digitale financiële geletterdheid te promoten bij de Rossoneri-fanbase, terwijl de samenwerking supporters ook toegang zal bieden tot de snelgroeiende cryptocurrency-sector. Alexander Höptner, CEO van BitMEX, merkte op: Onze samenwerking met AC Milan is het begin van een enorm spannend nieuw hoofdstuk voor BitMEX, omdat we ernaar streven de naamsbekendheid te vergroten en het begrip van crypto te vergroten.

AC Milan is een van ’s werelds meest vooruitstrevende voetbalclubs en in combinatie met zijn rijke voetbalerfgoed biedt het een buitengewoon bereik en betrokkenheid bij fans over de hele wereld.

We hadden het gevoel dat we thuiskwamen toen we met de Club begonnen te praten, en we kunnen niet wachten om met de wereldwijde Rossoneri-familie in contact te komen.

AC Milan dook in januari voor het eerst in blockchain en werkte samen met Socios.com om een ​​$ ACM Fan Token vrij te geven, waardoor de betrokkenheid van fans van het team werd verdiept door token-eigenaren elk seizoen het recht te geven om te stemmen in clubbeslissingen en VIP-beloningen en ervaringen, naast andere voordelen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.