Admiral Sportwetten, een aanbieder van sportweddenschappen, blijft de aanwezigheid van sponsoren op de Oostenrijkse markt uitbreiden.

Admiraal Sportwetten heeft een sponsorovereenkomst gesloten met topteam FC Red Bull Salzburg tot 2023.

De Oostenrijkse operator vervangt bet-at-home, dat in 2018 de partner voor sportweddenschappen van het team werd.

De 15-voudig landskampioen is de achtste Oostenrijkse Bundesliga-club die samenwerkt met Admiral Sportwetten.

De exploitant heeft ook overeenkomsten met SK Rapid Wien, FK Austria Wien, SK Sturm Graz, LASK, Admira, WAC en SKN St. Pölten.

Jürgen Irsigler, algemeen directeur van admiraal Sportwetten, vertelde Austria’s sportbusiness.at: Het is met groot genoegen dat we onze nieuwe samenwerking beginnen met de Oostenrijkse kampioen van de serie FC Red Bull Salzburg.

Vanaf de eerste gesprekken waren we erg onder de indruk van de enorme professionaliteit van de clubstructuur en de creatieve en snelle uitvoering van projecten.

Het maakt ons trots dat Admiral nu al jaren een samenwerking heeft met de meest succesvolle nationale en internationale club van het land.

Hij voegde eraan toe: Het is zonder twijfel weer een duidelijke toewijding aan het Oostenrijkse voetbal en onderstreept duidelijk ons ​​motto om een ​​van de grootste sportpartners in Oostenrijk te zijn.

Bwin verlengt deals met Bundesliga-clubs Stephan Reiter, directeur van FC Red Bull Salzburg: Admiral Sportwetten is niet alleen de nieuwe competitiesponsor van de Bundesliga, maar is sinds het begin van het seizoen ook een officiële partner van FC Red Bull Salzburg.

We zijn verheugd over deze toewijding aan het Oostenrijkse voetbal met een bedrijf dat veel om de sport geeft en we hopen dat we succesvol zullen samenwerken.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.