De Oostenrijkse exploitant Admiral Sportwetten is de sportsponsoringruimte in zijn thuismarkt blijven domineren, en heeft banden met FC Red Bull Salzburg.

In het nieuwe contract, dat loopt tot 2023, vervangt Admiral bet-at-home, dat sinds 2018 de officiële partner was van de Die Roten Bullen.

Het is met groot genoegen dat we onze nieuwe samenwerking met de Oostenrijkse kampioenen FC Red Bull Salzburg beginnen, zei Jürgen Irsigler, Admiral Sportwetten Managing Director, in een gesprek met de Oostenrijkse outlet sportbusiness.at.

Vanaf de eerste gesprekken waren we erg onder de indruk van de enorme professionaliteit van de clubstructuur en de creatieve en snelle uitvoering van projecten.

Het maakt ons trots dat Admiral nu al jaren een samenwerking heeft met de meest succesvolle nationale en internationale club van het land.

Admiraal Sportwetten, onderdeel van de Novomatic Group, is al geruime tijd sterk aanwezig in de Oostenrijkse voetbalwereld, meest recentelijk werd hij partner van de Bundesliga op het hoogste niveau en sinds 2017 ook de titelsponsoring van het Oostenrijkse nationale damesteam.

Salzburg is nu de achtste Oostenrijkse Bundesliga-club die officieel samenwerkt met Admiral Sportwetten.

Voorafgaand aan de koppeling met de 15-voudige Oostenrijkse kampioenen tekende het bedrijf lopende overeenkomsten met SK Rapid Wien, FK Austria Wien, SK Sturm Graz, LASK, Admira, WAC en SKN St. Pölten.

Admiraal Sportwetten is niet alleen de nieuwe competitiesponsor van de Bundesliga, maar is sinds het begin van het seizoen ook een officiële partner van FC Red Bull Salzburg , aldus Stephan Reiter, algemeen directeur van FC Red Bull Salzburg.

We zijn verheugd over deze toewijding aan het Oostenrijkse voetbal met een bedrijf dat veel om de sport geeft, en we hopen dat we succesvol zullen samenwerken.

In een reactie op de sponsoring voegde Irsigler toe: Het is zonder twijfel weer een duidelijke toewijding aan het Oostenrijkse voetbal en onderstreept duidelijk ons ​​motto om een ​​van de grootste sportpartners in Oostenrijk te zijn.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.