Advertising Standards Authority organiseert webinar voor de kansspel-industrie

Home » Advertising Standards Authority organiseert webinar voor de kansspel-industrie

ASA moedigt brancheleden aan om deel te nemen aan het webinar, dat volgende week wordt gehouden.

De reclameregulator, Advertising Standards Authority (ASA), zal volgende week een webinar organiseren voor de gokindustrie.

Het schema bevat zaken als financiële claims en een volledige uitleg van de regels voor gok advertenties.

Een ander onderwerp is richtlijnen voor de bescherming van kinderen, de toezichthouder zei dat de regels op dit specifieke gebied binnenkort zullen worden aangescherpt.

Het webinar vindt plaats op dinsdag 28 september van 10.00 –11.30 uur Engelse tijd.

De ASA zei: Over het algemeen mogen gok advertenties geen gedrag weergeven, vergoelijken of aanmoedigen dat kan leiden tot financiële, sociale of emotionele schade.

Dit omvat het aanmoedigen van consumenten om door te gaan met gokken na een verlies, wat inhoudt dat consumenten kunnen uitblinken in poker zonder eerdere ervaring en het benadrukken van de buzz die consumenten kunnen voelen tijdens het gokken.

Het voegde eraan toe: Aangezien we waarschijnlijk binnenkort updates van de regels zullen maken, moedigen we brancheleden aan om ons aanstaande webinar bij te wonen, zodat ze rechtstreeks van onze experts meer over de regels kunnen horen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.