AFC Ajax heeft Coca-Cola European Partners aangewezen als officiële partner van de Eredivisie-kampioenen voor de komende drie jaar.

De samenwerking zal sterk gericht zijn op het ‘bij elkaar brengen van fans’ via unieke ervaringen voor supporters van de Nederlandse giganten.

Als onderdeel van de deal zal Coca-Cola verschillende merken uit zijn brede productportfolio van dranken presenteren met geweldige activeringen voor Coca-Cola Zero Sugar, het natuurlijke mineraalwater Chaudfontaine, Aquarius en Fuze Tea.

Menno Geelen, Commercieel Directeur bij AFC Ajax in 1928 betrad Coca-Cola de Nederlandse markt tijdens de Olympische Spelen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een uniek ‘love brand’.

Ik ben ervan overtuigd dat dit mede te danken is aan de samenwerkingen die ze door de jaren heen hebben gehad met de grootste organisaties en merken in de sport.

Ik ben trots op deze samenwerking en hun waardering voor onze creativiteit en ambitie.

Die waardering is volledig wederzijds. We kijken er erg naar uit om deze samenwerking samen vorm te geven.

Coca-Cola voegt zich bij ABN AMRO, Acronis, Curaçao Tourist Board en Bud in de officiële partnercategorie van Ajax, terwijl Ziggo – dat eerder dit jaar zijn sponsorovereenkomst met de club verlengde – en Adidas als belangrijkste partners fungeren.

Ajax heeft een wereldwijd imago, grote ambities en supporters die het beste verwachten; deze gelden ook allemaal voor ons , aldus Jaap Wassink, Country Director bij Coca-Cola European Partners.

We zullen speciale ervaringen voor fans ontwikkelen. Daarnaast zijn we zichtbaarder dan ooit en blijven we bereikbaar in de Johan Cruijff ArenA, waar Coca-Cola al sinds 1996 als oprichter bij betrokken is.

Vanaf nu worden er ook diverse frisdranken van Coca-Cola geserveerd op sportcomplex de Toekomst.

De afgelopen jaren hebben we veel energie gestoken in het bieden van keuze in zowel smaak als suikervrij.

Met ons brede aanbod aan verantwoorde keuzes kunnen we goed inspelen op de wensen van de sportwereld.

We kijken ernaar uit om het meeste uit deze samenwerking en onze activaties voor de fans te halen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.