Alexander Pechtold nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Nederlandse Loterij

Home » Alexander Pechtold nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Nederlandse Loterij

Alexander Pechtold is benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Nederlandse Loterij. Dit is besloten tijdens de aandeelhoudersvergadering van Nederlandse Loterij op 22 april jl. Pechtold volgt Jan Loorbach op.

Pechtold momenteel algemeen directeur bij het Centraal Bureau Rijbewijzen neemt de rol op zich voorafgaand aan die functie had hij een lange politieke carrière, onder meer als parlementair leider van 2006 tot 2018.

Pechtold zei: Het is een eer om bij te mogen dragen aan de toekomst van de grootste sociaal georiënteerde Nederlandse kansspelorganisatie.

Nederlandse Loterij heeft haar positie op de loterijmarkt bewezen met evenveel energie en vertrouwen wordt de NLO.BV. ook met een verantwoord aanbod actief op de online kansspelmarkt.

Niels Onkenhout CEO Nederlandse Loterij voegt toe: Het bestuur en de gehele directie van de Nederlandse Loterij zijn blij met de komst van Alexander Pechtold.

Hij maakt kennis met een gezonde en toekomstgerichte organisatie en we kijken ernaar uit om met de Raad van Commissarissen verder te bouwen aan onze positie op de kansspelmarkt.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.