Financiële dienstverlener Allianz heeft zijn sponsorovereenkomst met FC Barcelona uitgebreid en de deal van een regionaal naar een wereldwijd partnerschap voor de komende drie seizoenen tot juni 2024 met uitzondering van China geüpgraded / verlengd.

Als gevolg hiervan zullen Barça-spelers het Allianz-logo op de mouw van hun shirt dragen tijdens de wedstrijden van het voorseizoen tegen Stuttgart en Salzburg.

De eerste van deze wedstrijden is op 31 juli in Duitsland en de tweede tegen de huidige Oostenrijkse landskampioen op 4 augustus.

FC Barcelona en Allianz – wiens relatie al meer dan tien jaar teruggaat – zullen samenwerken aan activiteiten die passen bij de pijler van de club, zoals het Spaanse topteam voor vrouwenvoetbal, sociale verbintenissen het zoeken naar innovatie en toewijding aan sportieve uitmuntendheid en een unieke speelstijl.

Bovendien zal de overeenkomst zich uitstrekken tot Barça Women en Barça B met betrekking tot de bijbehorende beeldrechten.

Tegelijkertijd zullen FC Barcelona en Allianz via de Foundation, Barça Innovation Hub en de Barça Academy samenwerken aan langetermijnprojecten.

Op sociaal gebied zullen Allianz en de Barça Foundation een nieuw project lanceren,Confidence in Tomorrow & Barça Foundation, binnen het programma voor sociale inclusie en dat ten goede zal komen aan 200 kinderen in kwetsbare situaties in de metropoolregio Barcelona.

Allianz zal ook een van de belangrijkste partners zijn op het sportinnovatiecongres, Sports Tomorrow Congress, dat jaarlijks wordt georganiseerd door BIHUB, het platform voor wetenschappelijk onderzoek, innovatie en verspreiding van kennis van FC Barcelona.

Barcelona – Allianz lanceert een wedstrijd voor start-ups om initiatieven te ondersteunen die verband houden met de bevordering van welzijn en gezonde gewoonten.

Met betrekking tot Barça Academy zal Allianz aanwezig zijn op de Barça Academy World Cup, de internationale competitie die elk jaar meer dan 2000 kinderen van de Barça Academies van over de hele wereld samenbrengt om clinics en evenementen rond competitie uit te voeren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.