Allwyn begint gedurfde opknapbeurt van de Nationale Loterij ten behoeve van goede doelen !

Home » Allwyn begint gedurfde opknapbeurt van de Nationale Loterij ten behoeve van goede doelen !

Allwyn UK heeft een nieuwe gedurfde visie voor de Nationale Loterij, omdat het de plicht op zich neemt om geld in te zamelen voor goede doelen in het Verenigd Koninkrijk en een verschil te maken in het leven van gewone mensen.

Vanaf 1 februari neemt Allwyn het rentmeesterschap van de Nationale Loterij over en neemt het miljardencontract van de Britse regering ter ondersteuning van liefdadigheidsinstellingen, erfgoedprojecten en culturele initiatieven in het Verenigd Koninkrijk over.

Voor het eerst in de 30-jarige geschiedenis is de Nationale Loterij van de werktijd veranderd, Allwyn wil voortbouwen op de erfenis die meer dan 48 miljard pond heeft bijgedragen aan 700.000 projecten voor gemeenschaps, sport-, kunst- en erfgoedprojecten.

Vandaag heeft Allwyn zijn belangrijkste doelstellingen uiteengezet in zijn rol als de nieuwe rentmeester en heeft het zich ertoe verbonden om de producten, diensten en activiteiten van de Nationale Loterij aanzienlijk te vernieuwen om een sterkere band met consumenten te creëren.

Justin King (CBE), voorzitter van Allwyn UK: We zijn verheugd om de nieuwe operator van de Nationale Loterij te worden, het is een voorrecht en verantwoordelijkheid die we ongelooflijk serieus nemen, in de komende 10 jaar is het onze toezegging om het rendement op door de Nationale Loterij gefinancierde projecten te verhogen en een erfenis van verandering voorgoed op te bouwen.

Het leiderschapsteam van Allwyn heeft verklaard dat de nieuwe strategie van de Nationale Loterij levendig zal aantonen hoe de loterij dagelijks van leven verandert.

De opknapbeurt begint met een nieuwe landelijke marketingcampagne vanaf 1 februari, ter promotie van het hoeksteenspel van de Nationale Loterij, Lotto, met de boodschap ‘Zal je de volgende zijn?’ – en benadrukt hoe Lotto gemiddeld twee miljonairs per week creëert.

Naast marketing is het verbeteren van de high street-aanwezigheid geïdentificeerd als een belangrijke prioriteit voor de nieuwe Nationale Loterij om klanten te betrekken, met meer dan 40.000 betrokken retailers is Allwyn van plan om hun retailvoetafdruk uit te breiden.

Deze uitbreiding omvat verbeterde verkoopondersteuning, verhoogde marketinginspanningen, de introductie van nieuwe verkooppunten en substantiële upgrades van de technologie-infrastructuur, ondersteund door het mobiele netwerk van Vodafone.

Allwyn heeft zich ook gecommitteerd aan een toename van 50% van het team dat retailers ondersteunt.

Andria Vidler, CEO van Allwyn UK, voegde hieraan toe: Vanaf donderdag beginnen we met het belangrijke proces om de Nationale Loterij te verbeteren ten behoeve van toekomstige generaties.

Het zal een reis zijn die tijd kost, maar onderweg zal worden gekenmerkt door vele ongelooflijke mijlpalen, en ons meer mogelijkheden biedt om na te denken over al het goede dat eruit komt.

Dit jaar is bijzonder belangrijk, samenvallend met de Olympische en Paralympische Spelen en de 30e verjaardag van de Nationale Loterij, we willen dat het verjaardagsjaar, en het decennium dat volgt, gevuld is met onmisbare en onvergetelijke momenten voor een toenemend aantal mensen op verschillende manieren.

Allwyn zet zich in voor een uitgebreide technologische revisie om de Nationale Loterij nieuw leven in te blazen en over te schakelen naar een nieuw, geavanceerd technologieplatform dat is ontwikkeld in samenwerking met Scientific Games.

De revisie zal naar verwachting de spelervaring voor spelers verrijken, waarbij de nadruk wordt gelegd op het gebruik van gegevens om verantwoorde spelpraktijken te bevorderen – als onderdeel van de National Lottery die een wereldleider wil worden in veiligere kansspeldisciplines.

Allwyn verdiept zich de sociale waarde van de Nationale Loterij door te beloven jaarlijks 1 miljoen pond van zijn winst af te schermen voor sociale initiatieven.

Vanaf het begin van zijn ambtstermijn zet Allwyn zich in voor het creëren van een netto nul Nationale Loterij en ervoor te zorgen dat deze inclusief en toegankelijk is voor alle gemeenschappen.

Stuart Andrew, DCMS-minister voor Sport, Gokken en het maatschappelijk middenveld, zei: Mensen in het hele land spelen al bijna 30 jaar op de Nationale Loterij en het zal een van de favoriete bezigheden van het land blijven en de nieuwe licentie van Allwyn zal de Nationale Loterij in staat stellen om extra belangrijke initiatieven te financieren door haar toezegging om miljoenen ponden in te zamelen voor goede doelen.

Van geestelijke gezondheidszorg en behoud van erfgoed en kunst tot ondersteuning van onze Olympiërs en Paralympiërs, de Nationale Loterij zal een positieve impact blijven hebben op het leven van miljoenen mensen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.