De esports odds-feed van Oddin zal beschikbaar worden gesteld aan Altenar sportsbook-klanten als onderdeel van een nieuwe samenwerking tussen de twee.

Altenar bevestigde dat de feed, die wordt geleverd met livestreaming, meerdere livemarkten en meer dan 80% uptime voor een brede dekking van esports-toernooien, de nieuwste datafeed van topkwaliteit’ is die wordt geïntegreerd met de in-house ontwikkelde sportsbook-software.

Het esports-fenomeen is wereldwijd, zegt Stanislav Silin, CEO van Altenar.

We werken met meerdere operators uit heel verschillende regio’s. We kregen echter veel verzoeken om een ​​aantrekkelijker esports-aanbod.

We hadden het geluk een partner als Oddin te vinden, hun product is klaar om een ​​zeer competitief aanbod voor live wedden te bieden.

Onze klanten kunnen niet wachten om Oddin’s odds-feed voor Counter-Strike, League of Legends of Dota 2 te koppelen. “Dit wordt een game-changer die hen zal helpen millennials naar hun sportsbooks te trekken.

Marek Suchar, Head of Partnerships bij Oddin, voegde toe: We zijn erg blij om onze wereldwijde expansie voort te zetten.

Samenwerken met leiders in de branche zoals Altenar is geweldig nieuws voor ons en de esports-weddenschappen in het algemeen.

Steeds meer operators zullen de kans krijgen om hun klanten een echt boeiende esports -weddenschaps ervaring te bieden.

Esports weddenschappen zijn bedoeld om de komende jaren een sleutelrol te spelen in de branche en grote partnerschappen zoals deze zijn nog maar het begin.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.