Premier League-club Arsenal speelt de hoofdrol in de volgende aflevering van Amazon Prime Video’s All or Nothing-documentaire serie.

De camera’s zullen tijdens het komende seizoen 2021/22 achter de schermen van de Emiraten gaan en de innerlijke werking van de Londense club verkennen, inclusief het leven van Arsenal-spelers buiten het veld en de dagelijkse uitdagingen waarmee de ploeg wordt geconfronteerd en het werk dat de club uitvoert in de lokale en wereldwijde gemeenschap.

De serie, die de uitdaging van Arsenal voor binnenlands succes en terugkeer naar het Europese voetbal zal volgen, wordt volgend jaar exclusief gelanceerd op Amazon Prime Video in meer dan 240 landen wereldwijd.

Arsenal is een historische club die een fascinerende periode doormaakt en we kunnen niet wachten om de kijkers mee te nemen achter de schermen op de reis van dit cruciale seizoen, legt Dan Grabiner uit, hoofd van UK Originals, Amazon Studios.

Alles of niets gaat over intieme toegang tot de passie en toewijding achter topsport, en in Arsenal hebben we het perfecte onderwerp voor het volgende hoofdstuk.

We kijken ernaar uit om Prime-leden over de hele wereld weer een Premier League seizoen te laten beleven met een nieuwe club, door middel van All or Nothing’s kenmerkende kwalitatieve verhalen en toegang.

Arsenal treedt in de voetsporen van de Engelse toprivalen Manchester City en Tottenham Hotspur, die beiden te zien waren in de all-access Amazon docu-serie, Mark Gonnella, Arsenal’s Media and Communications Director, verklaarde: We kijken ernaar uit om onze fans over de hele wereld een uniek inzicht te geven in hoe we van dag tot dag werken.

We hebben een van de grootste fans wereldwijd in de game en een consistent ding dat we van fans horen, is hun verlangen om meer te zien over wat er achter gesloten deuren in de club gebeurt.

Alles of niets geeft onze fans en sportliefhebbers de kans om meer te weten te komen over wat Arsenal zo’n speciale club maakt, onze met trofeeën beladen geschiedenis en onze ambities voor toekomstig succes.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.