De in Portugal gevestigde AR-sportengagementstart-up My LADS heeft een Seed Investment Round van € 7,6 miljoen afgesloten onder leiding van Riva Technology and Entertainment (RTE) om ’technologiegebieden te benutten, het team te laten groeien en nieuwe internationale klanten aan te trekken.

My LADS, dat al overeenkomsten heeft met clubs als Club Atlético Madrid, SL Benfica, Sporting CP, FC Porto en de Portugese voetbalbond en al verzamelobjecten heeft gelanceerd met Cristiano Ronaldo, João Félix, Eusébio en Bruno Fernandes, zal ook profiteren van een scala van marktleiders door middel van de investering.

Investeerder António Félix da Costa, Formule E-wereldkampioen en mede-oprichter van APEX Capital, sluit zich aan bij de ronde met steun van Sociedade Albuquerque & Almeida Advogados, onze investering in My Lads is een strategische stap die ons in staat stelt om meer in de wereld van Augmented Reality te duiken wat de betrokkenheid van fans effectief stimuleert , legt Paul Roy, CEO van RTE uit.

Onze diverse bedrijvenportfolio is een uitstekende gelegenheid om gebruik te maken van gaming, sport, betrokkenheid van fans en technologie.

De oprichters hebben geweldig werk geleverd door enkele van de beste teams in Europa binnen te halen en we kijken ernaar uit om hun visie tot leven te zien komen.

Onlangs lanceerde het bedrijf de My LADS-app, die tot doel heeft de wereld van augmented reality (AR) binnen het voetbal te openen en de stadionervaring tot leven te brengen vanaf mobiele apparaten Ivan Braz, CEO van My LADS, voegde toe:

Fans willen zich onderdeel voelen van de familie van het team en dat ze ertoe doen voor hun idolen.

Dat is ook onze overtuiging en daarom zijn fans bij My LADS het belangrijkste stukje van de puzzel deze Seed Investment Round zal ons helpen meer ervaringen voor de fans op maat te maken en unieke herinneringen en verzamelobjecten te creëren om de betrokkenheid tussen fans en hun favoriete sportteams te vergroten.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.